Sex voor spullen nauw kutje

sex voor spullen nauw kutje

Meesteres zoekt man massage sex amsterdam

Jesse drukt haar billen wat omhoog, “en wat deed u dan? Nee schatje, dat vertel ik niet hoor”, antwoord ik. Jesse geeft me een kus en vraagt, “Opa, U zei net dat als je elkaar lief vindt, het best lekker kan zijn. Wij vinden elkaar toch ook lief. Kunt u het mij toch wel zeggen. Kan ik alleen maar van leren”. Ik streel haar benen wat en voel mijn lul langzaam zwellen.

In de hoop dat ze het niet merkt vertel ik dan maar verder. Irene, want zo heette zij, schoof haar broekje opzij en drukte mijn stijve in haar…eh…kutje en dat was heel lekker. Noemen jij en je vriendje het ook allemaal bij de naam? Jesse legt haar hand op die van mij, doet haar knieën wat van elkaar en schuift mijn hand een klein stukje verder naar boven. Ik druk weer een kusje op haar krullen. Wel eens gezoend met een jongen uit mijn klas, maar toen hij zijn tong in mijn mond wilde duwen was ik er heel gauw klaar mee”.

Ik schiet in lach en knuffel haar even. Heel lekker gevoel was dat. Toen ze me vroeg wat op en neer te gaan, legde zij haar voeten op mijn rug en pakte ik haar bij haar billen. Na een tijdje begon ze te kreunen en vroeg ik of het pijn deed. Na een tijdje kreeg ik een heel lekker gevoel in het puntje van mijn piemel, eikel noemen ze dat, en spoot ik mijn sperma in haar … ehh.. Jesse zit met verhitte konen naar de tv te kijken en knijpt mijn hand tussen haar dijen,”en toen vond zij dat ook lekker, of zo”.

Ik knijp zacht in haar heerlijk warme been en zeg, “om een meisje te laten genieten wil ze ook…ehh. Als ik er bij mezelf aan zit voel ik niet zoveel bijzonders”. Ik kijk naar haar mond en kreun, “geef me eens een kus”. Jesse likt langs haar lippen en drukt haar zachte mond even op de mijne, “zo? Iedere knul mag in zijn handjes knijpen met zo’n lief meisje”. Ik krijg een kleur van hier tot Tokyo en krijg een hele stijve paal in mijn broek. Even denk ik dat Jesse dat voelt, want ze drukt haar benen wat steviger in mijn schoot, “wordt u nu weer hard, u moet zeker weer aan dat meisje denken, of komt dat door wat er op de televisie is?.

Je ziet daar toch niets”. Ik krijg het er warm van, trek de lieverd even tegen me aan, wat ze gebruikt om haar benen wat hoger op de mijne te leggen waardoor mijn hand wat verder op haar dij komt te liggen, “Nee schat, dat komt door jou”. Jesse geeft me een snelle kus en staat op, “ik ga maar naar bed, morgen veel te doen, komt u me nog even instoppen straks?

Ik zeg dat te zullen doen en ze loopt de kamer uit. Ik volg haar met mijn ogen en kan niet anders dan in mijn dik geworden piemel knijpen, ‘Jezus wat een heerlijk ding is het geworden, straks mezelf even lekker aftrekken, het is mijn eigen kleindochter maar toch’, zit ik te denken.

Ik hoor de badkamerdeur dicht gaan en even later haar kamerdeur. Ik geef haar even de tijd en sta op om haar goede nacht te wensen. Jesse kleedt zich uit en gaat met een vreemd gevoel in haar lijf op bed liggen. Met alleen een klein broekje aan streelt ze haar stijve tepels, ‘wat is er nu toch, mijn tepels prikken en mijn kutje lijkt wel wat dikker’.

Ze doet haar benen wat uit elkaar en strijkt met haar vingers over haar spleetje, ‘echt wel dikker. Zou best aan Opa willen vragen of hij met mij dat van de tv wil doen. Gewoon een beetje bloot tegen elkaar aan wrijven, ja ga ik echt doen, morgenochtend als ik ook slaapwarm ben. Straks laat ik me gewoon zien in mijn stringetje, weet nog niet hoe’.

Ik loop naar boven en klop op haar deur, “joehoe, kom maar binnen hoor”, hoor ik haar roepen. Ik open de deur en zie mijn lieverdje op bed liggen. Ze schiet in de lag, “nee Opa, ik ben al een groot meisje, al blijf ik uw kleine lieverd toch? Ik lach haar toe, “nou en of schat. Kom zal ik je even instoppen”. Ik zie hoe ze haar benen optrekt en in een zwaai het dekbed van zich afgooit, “mag het dekbed uit de hoes Opa, ik heb het op de een of andere manier bloedje heet.

Ik kijk met ingehouden adem naar het moois wat zich voor mijn ogen uitstrekt, “moet je niks aan, of zo”. Ze ligt daar in haar string met haar mooie kleine stevige borsten en een paar benen waar je stil van wordt. Ze staat op en samen halen we het dekbed uit de hoes terwijl ik mijn ogen niet van af kan houden, “Zo, dat is beter denk ik”, zegt ze terwijl ze op haar buik gaat liggen. Haar kleine tienerbillen zijn om te zoenen en dat zou ik best graag doen nu. Ik sla de hoes over haar heen en geef haar een kus op haar mond.

Dat doen we in de familie altijd al, dus dat is niet raar. Ze strekt haar armen naar me uit en ik buig me over haar heen. Als ik haar armen om mijn nek voel en zie dat ze haar lippen wat van elkaar doet, heb ik het niet meer en druk mijn mond op die van haar. Ik open mijn mond wat en met een zucht drukt ze haar tong in mijn mond. Zacht zuig ik er op om dan met mijn tong tegen die van haar te drukken. Hijgerig hapt ze naar mijn tong en durf ik rustig die van mij in haar zachte mond te duwen.

Ze trekt me steviger tegen haar mond en beginnen we een hele natte tongzoen. Als ze me loslaat, kijkt ze me met grote ogen aan, “wat ik eerst zo vies vond, vind ik nu heel lekker om te doen, moet wel komen omdat we elkaar lief vinden zeker”. Met moeite kan ik mijn stijve in mijn broek houden nu. Jesse strekt zich uit en met haar armen boven haar hoofd zegt ze, “welterusten lieve Opa, ik denk dat ik heel lekker ga slapen nu om lekker warm te worden, voor U”.

Snel geef ik een klein kusje in haar blote oksel waar ze om moet lachen, “is dat een lekker plekje? Lachend buig ik me over haar heen en druk mijn mond op haar andere oksel. Ik krijg een kop als een boei, “nee hoor schatje, dat is straks over”.

Ik loop naar de deur en hoor haar zeggen Naakt ga ik op bed liggen en trek me met mijn kleindochter op mijn netvlies, haar prompte tietjes, haar kontje en benen en dat hele kleine stukje stof tussen haar dijen, best wat schuldig, zalig af. Als ik klaarkom spuit ik meer dan gewoonlijk en heb zo’n vreselijk lekker orgasme, iets wat ik lang niet gevoeld heb zo, ‘Jezus meisje wat zou jij een man gelukkig kunnen maken’, denk ik geil.

Jesse ligt nog na te denken aan wat haar opa met haar doet, ‘hij kust mijn oksels, ik vind het lekker als ik zijn warme tong in mijn mond voel en mijn tepels zijn nog nooit zo gevoelig geweest. Tussen mijn benen voelt ook heel vreemd. Jesse glijdt met haar vingers onder haar broekje en voelt dat haar schaamlipjes wat dikker en gevoeliger zijn. Zal ik wel aan Opa vragen morgenochtend, of dat bij dat meisje ook zo was’.

De volgende ochtend word ik wakker als ik in de badkamer de wc hoor doortrekken. Mijn leuter vindt dit ook prettig want kloppend komt mijn zaakje overeind. Als ik de deurklink van mijn slaapkamer zie bewegen doe ik net of ik nog slaap, ‘o god, ik ben bloot’, denk ik nog als ik Jesse naar mijn bed hoor lopen.

Heel voorzichtig kruipt ze naast me in bed en voel ik haar warme lijf heel licht tegen me aan. Ze trekt haar been op en legt hem over mijn been, “goede morgen Opa, voel eens hoe slaapwarm ik nu ben”. Ik open mijn ogen en leg mijn hand op haar warme been, “morgen schatje, goed geslapen?

Ze drukt zich vaster tegen me aan en legt haar been wat hoger zodat ze heel licht tegen mijn harde lul komt en ik haar onderlijf tegen mijn dijbeen voel, “best wel, volgens mij u niet zeker”. Ik sla mijn arm om haar heen en Jesse legt haar arm op mijn borst, “slaapt U altijd in uw blootje Opa? Ik zeg van wel en trek haar dijbeen wat hoger tegen mijn stijve piemel, “u bent nog steeds hard hè”, fluistert ze terwijl ze haar been wat laat zakken en haar hand over mijn buik laat glijden en mijn lul met haar pink beroert.

Ik kreun van wat ze bij me teweeg brengt en het al zolang geleden is dat mijn lul door een ander wordt aangeraakt, “nee schat, wéér, dat doe jij”. Jesse drukt een kusje op mijn wang, “Opa? Ik sla het dekbed terug en kijk wat ze bij me doet. Jesse legt haar hoofd op mijn borst en drukt haar onderlijf tegen me aan, “nog nooit in het echt gezien”, mompelt ze terwijl ze me nu echt in haar hand neemt. Ik druk mijn kont omhoog en kreun zacht, “meisje, dit is zo lekker, beweeg je hand even op en neer”.

Jesse pakt mijn leuter wat steviger vast en beweegt wat onhandig. Ze zegt niets maar knikt met haar hoofd op mijn borst. Ik leg mijn hand over die van haar en begin me af te trekken. Ze kijkt wat ze bij me doet en als ik haar hand loslaat doet ze het een stuk lekkerder, “lekker Opa?

Ik pak haar hand weer en beweeg die zo, dat mijn eikel bloot komt, “uw eikel, zo dik”, fluistert ze terwijl ze haar hoofd dichterbij brengt. Jesse wrijft mijn voorvocht uit over mijn eikel en drukt haar onderlijf hard tegen me aan, “nou voel ik dat weer in mijn broekje”.

Jesse gaat op haar rug naast me liggen, trekt haar haren onder haar hoofd vandaan en gaat ontspannen met haar armen boeven haar hoofd liggen. Haar hals en oksels liggen klaar om geliefkoosd te worden en met een kreuntje van genot kus en lik ik haar oksel, geef haar een zoentje in haar hals en lijk naar haar leuke stevige tietjes.

Haar roze tepels staan rechtop en heel zacht neem ik er een in mijn mond en zuig er op, “Oohh…Opa…dit is lekker”, kreunt de schat.

Ik neem haar andere borst in mijn hand en streel haar tepel terwijl ik voel dat ze met haar hand mijn zwaar kloppende lul zoekt. Langzaam begint ze me weer af te trekken, “komt omdat we elkaar lief vinden hè, dat het zo lekker is”, zucht ze.

Ik kijk naar haar heerlijke lijf en streel haar buikje om heel voorzichtig haar heuveltje aan te raken. Als ik over haar stringetje met mijn duim over haar kutje streel, kreunt ze geil Kreunend drukt ze billen omhoog, “lekker Opa, voelt u hoe dik mijn lipjes zijn? Met mijn vingers draai ik rondjes over haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel zacht worden en ik ze met mijn vingers wat uit elkaar druk om er tussen te strelen.

Nu kreunt ze harder, “ik wil mijn broekje uit”. Trillend van geilheid schuif ik haar stringetje over haar benen naar beneden over haar voeten uit en druk mijn neus in het kruisje. Ze begint te glimlachen, “vindt u dat lekker, aan mijn broekje ruiken? Ik knik van ja en lik even aan het kruisje. Ik leg haar broekje weg en buig me over haar onderlijfje.

Haar kutlipjes zijn gezwollen en wijken een beetje. Haar aankijkend maak ik mijn vingers nat met mijn mond en streel haar kutje. Stevig knijpt ze in mijn leuter terwijl ze haar benen nog verder uit elkaar legt.

Weer maak ik mijn vingers nat en leg ze op tunneltje van haar klitje. Bijna spastisch drukt ze snel haar billen in mijn matras, “Ooh…Opa…heftig.. Heel zacht wrijf ik over haar klitje tot ze meer ontspannen haar billen omhoog drukt, “hhhhh…hhhh.

Ik buig mijn hoofd over haar kruis en geef een kusje op haar klitje terwijl ik met mijn vingers wat dieper tussen haar kutlipjes wrijf. Als ik een likje over haar klitje geef, voel ik haar hand op mijn hoofd en drukt ze, haar dijen verder uit elkaar leggend, mijn mond harder op haar kutje, “uw tong opa, zo lekker, lik me nog effe”, hijgt ze.

Met haar hand om mijn stijve, lik ik over haar klitje en streel tussen haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel nat aan het worden is. Met tegenzin trek ik mijn leuter uit haar hand en ga tussen haar gespreide dijen zitten. Me ernstig aankijkend wrijft ze even over haar gleufje, “zo heeft mijn kutje nog nooit gevoeld Opa, zo glad en zo dik”.

Ik pak een kussen, “til dat heerlijke kontje eens op”. Wat lacherig doet ze dit en ik schuif het kussen onder haar kontje, “wat vindt u nou heerlijk aan mijn kontje”, vraagt ze, nu naar mijn stijve wat schokkende piemel kijkend, “u blijft wel hard hè? Ik buig me over haar heen, lik haar tepels en vraag, “mag ik je kussen schatje, echt kussen dan”.

Ze slaat haar armen rond mijn nek en opent haar lippen terwijl ze knikt. Bloedje geil ga ik op haar liggen en op mijn ellebogen steunend, druk ik mijn mond op haar zachte lippen. Traag beweeg ik mijn mond over die van haar en voel ik haar tongetje weer mijn mond in glijden. Kreunend likt ze me in mijn mond en drukt ze haar onderlijf tegen me omhoog, “hhhhh…Opa, ik vind het zo lekker allemaal, doe is wat je bij dat meisje deed”, mompelt ze. Ik pak mijn loeiharde lul in mijn hand en wrijf met mijn eikel even tussen haar kutlipjes.

Op het moment dat ik haar stijve klitje raak, klemt ze me in haar armen en begint spontaan kleine neukbeweginkjes te maken met haar kontje, “Opahhh, mijn kutje is zo nat nu. Hijgerig haal ik mijn eikel een paar keer op en neer tussen haar lipjes, “Ik ga jouw kleine lieve kutje likken schatje tot je klaar komt”. Jesse drukt haar kutje tegen me aan, “weet niet hoe dat moet Opa”, hijgt ze fluisterend.

Ik moet wat lachen, “hoef jij niets aan te doen lieve schat van me, dat komt vanzelf wel”. Zo geil als een beer met wat ik allemaal beleef met mijn lieve kleindochter, schuif ik naar beneden en vlij met tussen haar dijen.

Kijkend naar haar roze kutje waarvan de lipjes wijkend openstaan en haar klitje wat naar buiten komt, druk ik mijn tong er tegen aan, “ooeeww Opa…dit is zo lekker..

Met mijn wijsvingers trek ik zacht haar kutje open en zie dat ze haar hele vochtige kutje ritmisch samentrekt. Klein zusje verleid haar grote broer. Tobi spoort al zijn charmes aan om rondborstige Manuela te winnen. Duits swingers festijn met een jong koppel. Lesbisch Duo Penotti met dikke tieten. Brunette krijgt een doos vol speeltjes. Mollige oma krijgt een kletsnatte kut van porno kijken. An unforgettable lesbian sex play with Remy and Alli. Papa bereden door moeder en dochter.

Terwijl hij zijn stiefmoeder neukt komt het zusje binnenlopen. Blonde cougar laat zich knallen door toyboy. Busty Housewife likes It On Top. Nederlandse sex films Bekijk alle » ». Don en Ad sturen Wim naar een negerinnen hoer. Bijstandsmoeder Wendy neukt voor een slaapplaats. Hollandse tiener verkent eigen kutje met vibrator. Dutch amateur masturbantes in public. Andre vermaakt zich kostelijk met deze grote tieten. Bob kwakt een huisvrouwtje in haar mond.

Don en Ad strikken een toerist voor een wip. Don en Ad trakteren een jonge meid op anale seks. Neuken met een wildvreemde man voor Net Zo krijg je oma nog eens uit de rolstoel. Nederlandse keukenprinses bakt ze bruin. Nieuwste sex films Bekijk alle » ».sex voor spullen nauw kutje
Al na twee of drie halen van het mesje moet ze ophouden om zich niet te snijden. Haar vingers nemen de plaats in en vakkundig maakt ze zichzelf voor de tweede maal klaar. Het orgasme giert door haar lijf en ze zakt helemaal onderuit. Na een tijdje komt ze weer wat bij en haalt ze met behulp van de spiegel de rest van alle haartjes weg, tot helemaal achteraan. Heel voorzichtig, om zich niet te snijden. Af en toe kijkt ze even op en werpt een geile blik op haar publiek.

Langzamerhand wordt haar neukholletje weer zichtbaar. Ze speelt het klaar om zichzelf niet te snijden en als ze klaar is, staat er geen haartje meer tussen haar benen. Ze blijft zitten met haar benen wijd, streelt zichzelf tussen haar benen en kijkt ons aan.

Ze streelt haar kale kutje en drukt een middelvinger in haar neukgrotje. En geloof het of niet, maar ze komt voor de derde keer spetterend klaar. Is dat niet mooi? Door het schouwspel tijdens het scheren is mijn pik maximaal stijf geworden en druipen er reeds druppels voorvocht uit. Maar blijkbaar moet ik nog even wachten. Ellen gaat naast Clarissa zitten en streelt het blonde meisje over haar kale pruimpje. Maar weet je wat nog lekkerder is? Tegelijk drukt Clarissa Ellens benen uit elkaar en grijpt bij haar in het kruis.

Binnen de kortste keren zijn de twee meiden elkaar hevig aan het verwennen. Ik zie twee, drie vingers van Ellen in het sappige kutje van Clarissa verdwijnen terwijl Clarissa hetzelfde grapje uithaalt bij Ellen.

Ze weten precies hoe ze elkaar moeten stimuleren, want in no-time klinkt er allen nog maar gehijg en gesteun van genot in de kamer. De twee meisjes kruipen over elkaar heen en manoeuvreren zichzelf in positie. Ze happen in elkaars kruis en likken elkaars kutje uit. Ik kijk nu recht in het flink behaarde kruis van Ellen. Haar glanzende kutlipjes staan iets open van opwinding. Clarissa steekt weer enkele vingers diep in het kutje van Ellen, knijpt met haar andere hand zachtjes in haar klitje en streelt dan weer over Ellens kutlipjes.

Na nog een paar minuten begint Clarissa weer te schokken met haar onderlijf: Dan volgt Ellen haar voorbeeld, en met een diepe zucht laat ze haar sappen de vrije loop. Clarissa likt alles op en dan zakken de meiden in elkaar op de bank, uitgeput van het heftige orgasme. Dan houd ik het niet meer. Ik loop naar de bank toe en zeg: Langzaam trekt ze er nog een beetje aan, zodat mijn pik zo mogelijk nog stijver wordt. Dan gaat ze op het randje van de tafel zitten, spreidt haar benen en wenkt me.

Ze pakt mijn dikke neukstaaf weer beet en drukt hem tegen haar opening. Ik duw door en soepel glijdt mijn dikke lat in haar nauwe kutje. Ze is fantastisch strak en nauw. Haar kutje omsluit mijn dikke pik heerlijk.

Als ik helemaal in haar zit, knijpt ze me vast met haar spieren. Ze slaat haar benen om me heen en sluit haar enkels achter mijn rug. Ik pak haar tieten beet en kneed ze. Ik knijp en trek zachtjes aan haar tepels en sluit mijn mond op de hare voor een lekker zoen. Tegelijk begin ik in haar neukgrotje te bewegen.

Eerst langzaam, maar beetje bij beetje voer ik het tempo op. Ik neuk haar steeds steviger en dieper. Wat is ze strak zeg… Ze knijpt heerlijk met haar kutspieren en stimuleert zo heerlijk mijn schuivende pik.

Ik duw haar achterover op de tafel. Ik pak de rand van de tafel beet, zodat ik nu echt goed kan toestoten. Ik ga flink tekeer in haar nauwe, hete tunneltje en stoot mijn dikke harde lans steeds weer diep in haar hete grotje. Dan richt ik me weer op en verlaag mijn neuktempo.

Ik ga met mijn hand op zoek in haar kale kruis. Ze voelt inderdaad heerlijk glad. Zachtjes streel ik haar kutje, voor zover ik erbij kan. Ik wrijf over haar kutlipjes en ze kreunt luider.

Dan glijdt een vinger tussen haar lipjes en vindt haar stijve klitje. Ik wrijf er flink over en prompt begint Clarissa weer te schokken. Ze perst haar bekken omhoog en naar voren zodat ik beter bij haar klitje kan en tegelijk dieper in haar kutje kan stoten met mijn harde lul.

Ik houd mijn bewegingen vol en al snel komt Clarissa opnieuw hevig schokkend en kreunend klaar. Een zinderend orgasme trekt door haar geile lijf. Ze knijpt met haar kutspieren stijf rond mijn pik en doordat ik haar blijf neuken houdt haar orgasme lang aan. Ik buig me weer over haar heen en geef haar een zoen. Dan hap ik een tiet in mijn mond om uitgebreid aan haar stijve tepel te likken en te zuigen. Tegelijk blijf ik in haar kutje pompen. Ik voer mijn tempo weer op. Ellen voegt zich bij ons en knielt tussen de wijd open gespreide benen van Clarissa.

Ze hapt in het kale kutje en likt de strak gespannen kutlipjes van het blonde meisje. Iedere keer als ik mijn stijve lul terugtrek, likt ze over mijn schacht. Met één van haar handjes kneedt ze mijn ballen en de andere zoekt het klitje van Clarissa. Zo verwent ze ons beiden en al snel raken we beiden erg verhit. Clarissa hijgt en kreunt luid en ik voel dat het er bij mij ook zit aan te komen.

Als Ellen tegelijk het klitje van Clarissa stimuleert en mijn ballen masseert komen we samen tot een ontlading. Clarissa schreeuwt het uit als een nieuw orgasme bezit van haar neemt. Tegelijk voelt ze mijn lul harder en dikker worden en dan spuit ik haar kutje vol. Met dikke, hete stralen schiet mijn zaad in haar grotje. Ik vul haar helemaal op en onze gezamenlijke sappen persen zich naar buiten uit het strakke kutje van Clarissa.

Ellen likt zoveel mogelijk op. Als ons orgasme is uitgewerkt komen we overeind. Clarissa pakt het scheerschuim en drukt het mij weer in handen: Ik neem een flinke dot schuim en begin mijn werk in haar kruis. Ik begin veilig door haar haren op haar venusheuvel in te zepen. Langzaam zak ik naar beneden met mijn hand. Ik glijd tussen haar benen en zeep haar kutlippen in. Mijn hand glijdt heerlijk over haar kutje en haar hele kut is al snel ingezeept.

Dan streel ik steeds dieper tussen haar lipjes. Mijn middelvinger vindt een stijf knobbeltje en Ellen slaakt een zucht als ik er over wrijf. Ik neem nog een hand scheerschuim en vervolg mijn werk. Plompverloren steek ik twee vingers zo diep mogelijk in Ellens kutje.

Een gilletje is het gevolg, met daarna een luid gehijg als ik mijn twee vinger heen en weer beweeg. Ik kan er niets aan doen, maar mijn lul richt zich weer in volle glorie op.

Clarissa ziet het en grijpt hem meteen vast om er wat mee te spelen. Afwisselend wrijf ik het kutje van Ellen en vinger haar dan weer diep in haar gleuf. Ze hijgt steeds luider en sneller en als ik weer haar klitje masseer komt ze kreunend klaar. Ze staat te trillen op haar benen en grijpt zich aan me vast om niet te vallen. Dan trek ik mijn hand terug en zeg: Ze duwt haar benen uiteen en zet twee stoelen onder haar voeten.

Ellen zit nu wijdbeens onderuitgezakt op de bank, net als Clarissa even geleden. Haar ingezeepte kutje staat opwindend ver open. Als Clarissa het mes pakt fluistert ze, een beetje zenuwachtig: Dan begint ze Ellen te scheren. Ze begint bovenaan en als ze het mes op haar huid zet trekt er een huivering door Ellens lichaam. Rustig en voorzichtig werkt ze door.

Al snel is haar hele venusheuvel kaal. Dan zakt Clarissa af tussen de benen van Ellen. Heel voorzichtig scheert ze ook de haren rond en op de kutlippen van Ellen weg. Al snel is het kutje van de winkelbediende net zo kaal als dat van haar geile klant. Als Clarissa zich opricht en het mes weglegt, ontspant Ellen zichtbaar.

En hoe voelt dat?? Voorzichtig en onwennig streelt Ellen over haar kale poesje. Het is een fantastisch gezicht. Ze heeft een prachtig kutje, met vrij ver vooruitstekende schaamlippen, die nu uitnodigend open staan en waartussen vocht en restjes schuim glinsteren. Ellen streelt met een wijsvinger over haar kale venusheuvel en langs haar kale kutlipjes. Clarissa schuift nu ook een hand tussen de wijd gespreide benen van Ellen. Zachtjes streelt ze de dijen en het kutje van Ellen.

Ze glijdt met een vinger tussen de kale lipjes en beroert Ellens hete tunneltje. Ellen kreunt zachtjes en Clarissa gaat door. Ze schuift langzaam en zachtjes een middelvinger in het hete grotje van Ellen en brengt ook haar andere hand naar het kutje. Ze knielt voor Ellen neer en streelt haar nu overal in haar kruis. Intussen pompt ze rustig met haar vinger in het neukgrotje van Ellen. Ellen hijgt en kreunt en masseert haar eigen tieten en knijpt in haar tepels. Zo te horen wordt ze heerlijk verwend.

Ze kreunt luider en luider en beweegt steeds meer met haar onderlijf. Ze drukt haar poes zover mogelijk naar voren en duwt haar kontje ritmisch omhoog.

Clarissa leeft zich uit en likt nu afwisselend aan het heerlijke kutje van Ellen. Dan schuift ze opnieuw een vinger in het hete kutje en tegelijk drukt ze met een andere vinger tegen Ellens strakke sterretje. Langzaam duwt ze door. Nu ze in twee gaatjes gevuld en bewerkt wordt duurt het niet lang meer. Ellen kreunt nu luid en kronkelt met haar heupen. Sneller en sneller gaat haar ademhaling en dan verkrampt ze helemaal… Haar lichaam spant zich helemaal en ze schokt met haar heupen.

Een luide kreet ontsnapt aan haar lieve mondje en ze beleeft de extase intens. Haar orgasme trekt door haar lijf en houdt lang aan, terwijl Clarissa bezig blijft in haar kutje en kontje. Dan, langzaam, komt ze terug op aarde. Ze zakt onderuit op de bank, opent haar ogen en glimlacht naar Clarissa: Ik heb tegen de wand geleund staan genieten van het uitzicht: Ellen wijdbeens onderuit op de bank, met de blonde Clarissa er op haar knieën tussen, met haar kontje uitnodigend achteruit gestoken.

Mijn pik staat uiteraard als een mast overeind. Zit ik hier een beetje een kwartier met mijn open doosje klaar voor je dikke lul, stop je hem er niet eens in… Je denkt toch niet dat je al weg mag, hè? Clarissa grijpt meteen naar mijn dikke pik. Ze kreunt een beetje en zegt: Ik kniel tussen haar benen en zet mijn dikke lat zonder pardon tegen haar hete gleuf.

Ik grijp de blonde nimf bij haar heerlijke heupen en druk mijn harde neuker in één stoot diep in haar hete pruim. Clarissa uit een kreet van genot als mijn lul diep in haar strakke, hete kutje schuift. Ik neuk haar met lange, diepe halen, steeds maximaal diep toestotend en dan weer bijna helemaal eruit. Ik houd een flink tempo aan en al snel hangt Clarissa hijgend en kreunend met haar hoofd op de bank. Ze werkt flink mee door haar heupen steeds zover mogelijk achteruit te duwen en met haar vaginale spieren te spelen.

Intussen heeft Ellen een manier gevonden om zich onder Clarissa uit te werken. Ze heeft zich omgedraaid en werkt zich weer onder het kronkelende lijf van het blonde meisje.

Ze ligt met haar billen op het randje van de bank en biedt zo haar kale kutje wederom aan de tong van Clarissa aan. De blonde heeft het te druk met zichzelf en mijn beukende lul in haar nauwe kutje om zich volledig aan een befbeurt van Ellen te wijden, maar ze probeert het toch.

Ellen sluit haar benen achter het hoofd van Clarissa en die likt diep door de hete spleet van de verkoopster. Ze weet een hand vrij te maken en drukt drie vingers in één keer ruw bij Ellen naar binnen. Ellens adem stokt, ze slaakt een kreetje maar als Clarissa haar met die vingers begint te neuken, slaat dit snel om in kreunen van genot.

Ellen ligt met haar gezicht onder het kruis van Clarissa en streelt met haar handen de strakgespannen kutlipjes van Clarissa en ook mijn ballen. Ze zoekt het knopje van Clarissa en zodra ze het aanraakt trekt er een hevige rilling door het geile lijf van Clarissa en komt ze spetterend klaar… Ze knijpt stevig met haar kutspieren, maar omdat ik al twee keer klaargekomen ben, weet ik me nu in te houden.

Ik blijf haar stevig neuken. Dan ziet Ellen twee lege colaflesjes op de grond liggen, waar ze net bij kan. Eén ervan geeft ze aan Clarissa en voordat ze het goed en wel beseft heeft de blonde het flesje diep in haar hete kutje geduwd. Een nieuwe kreet is het gevolg, omdat de fles erg koud aanvoelt daarbinnen, maar ook dit verandert in genot als de fles opwarmt en Clarissa hem heerlijk in en uit haar kutje pompt.

Ellen roept naar Clarissa: Ze krijgt de fles terug die ze net in haar kut had zitten en kreunt weer luid als er een nieuwe koude fles diep in haar hete buikje wordt geramd. Ze reikt mij het natte flesje aan en fluistert zachtjes: Als ik langzaam de druk opvoer neemt haar kreunen toe. Dan schiet haar kontje open en met een kreet van Clarissa verdwijnt de hals van de fles in haar strakke kontje. Ik laat haar even wenen aan het gevoel en begin dan de fles te bewegen, terwijl ik ook mijn neukbewegingen in haar poesje volhoud, maar op een iets lager tempo.

Het is verbazend, maar de fles gaat steeds dieper in haar nauwe kontje. Ik stem de beide bewegingen op elkaar af en Clarissa wordt nu in haar beide gaatjes stevig geneukt. Ze kreunt steeds luider en luider en kronkelt heftiger met haar heupen. Ellen laat zich inmiddels ook niet onbetuigd en streelt het strakke kutje van Clarissa en masseert en kneedt en streelt afwisselend mijn ballen. Langzaam werken we naar een climax en als Ellen weer het klitje van Clarissa vindt, luidt dat de climax in en bijt de blonde de spits af.

Clarissa gaat helemaal door het lint: Ik word gek en moet wel klaarkomen. Mijn beukende lul groeit nog een slag verder en spant het nauwe kutje van Clarissa helemaal op. Dan voel ik mijn hete zaad omhoog slingeren en kolkend ontlaad ik me, diep in het hete buikje van Clarissa. Haar kutje vult zich met mijn hete zaad en vermengd met haar eigen geil zoekt het een uitweg naar buiten , omdat haar grotje eenvoudigweg te krap is om alles te bevatten.

Ellen ligt met wijdopen mond onder Clarissa en vangt zoveel mogelijk van onze geile sappen op. Ze smakt en likt langs haar lippen. Clarissa is helemaal stuk en zakt diep onderuit. Ik trek mijn lul langzaam terug uit haar kutje en ze zakt omlaag, met haar kut op het gezicht van Ellen. Die neemt haar kans waar en likt zoveel mogelijk zaad uit haar kutje.

Wat een geil gezicht, terwijl die colafles nog diep in haar kontje steekt… Ellen pakt hem beet en beweegt hem zachtjes. Langzaam maar zeker trekt ze de fles terug uit het kontje van Clarissa en als ze hem er helemaal uit heeft, blijft het sterretje van de blonde openstaan, omdat het zover opgerekt is.

Het is een heerlijk geil gezicht! Als Ellen het kutje van Clarissa heeft uitgelikt duwt ze haar van haar af en komt overeind. Clarissa blijft uitgeput tegen de bank hangen. Ellen zegt, met een blik op mijn halfslappe lul: Jullie gingen zo in elkaar op dat Clarissa vergeten heeft mij klaar te likken. Ze bukt zich over me heen en hapt direct mijn halfslappe lul in haar mond.

Ze begint een fantastische pijpbeurt, ze likt mijn pik vakkundig en zuigt afwisselend mijn hele geval in haar mond. Tegelijk streelt en kneedt ze mijn ballen en al snel voel ik mijn pik weer reageren.

Langzaam groeit hij in het warme mondje van Ellen en na een tijdje steekt hij superstijf tot in haar keel. Ze pijpt de hele lengte en zuigt dan weer aan mijn eikel. Als Ellen het idee heeft dat mijn lul voldoende stijf staat laat ze -m uit haar mond schieten. Ze pakt een kussen van de bank en schuift dat onder mijn billen, zodat mijn lul echt hoog in de lucht prijkt. Dan klimt ze op de tafel en hurkt over me heen. En terwijl Clarissa uitgeput op de vloer ligt, zakt Ellen op haar hurken zittend naar beneden en geleidt mijn dikke harde lul in haar warme grotje.

Ze is heerlijk strak en ze moet een paar keer op en neer wippen om mijn grote lul helemaal in haar kutje te krijgen. Langzaam drukt ze zichzelf omhoog tot mijn lul bijna uit haar grotje ontsnapt.

Dan zakt ze weer langzaam en diep over mij heen en drukt zo haar neuktunneltje maximaal over mijn stijve lans heen. Ze knijpt erg geraffineerd met haar spieren en masseert mijn stijve neukstaaf diep in haar grotje. Tegelijk gaan haar vingers op zoek in haar kruis om haar kale kutje nog extra te verwennen. Ik voel haar vingers langs de wortel van mijn lul gaan als ze haar strakgespannen kutlipjes streelt.

Afwisselend masseert ze haar klit en streelt ze haar kutlippen, terwijl ze mijn lange en dikke lul langzaam en diep berijd. Het voelt heerlijk en dat geldt ook voor Ellen, te horen aan haar kreunen en kreetjes. Inmiddels is Clarissa opgestaan van de vloer en naar de tafel toegekomen. Ze knielt naast ons op de tafel en gaat met haar handen naar het kruis van Ellen. Vier handen verwennen nu het pas geschoren kale kutje van de winkelbediende.

Terwijl ik achterover lig te genieten van het heerlijke gevoel van het superstrakke gleufje rond mijn dikke lul en tegelijk de heerlijke tieten van Ellen masseer en in haar tepels knijp, wordt het kutje van Ellen vakkundig klaar gevingerd door vier vaardige handen.

Clarissa gaat met één hand op zoek naar het nauwe kontgaatje van Ellen en met haar andere hand stimuleert ze het stijve klitje. Ze laat even los om geknield boven mijn hoofd te gaan zitten, zodat ze zelf ook verwend kan worden. Ik moet de tieten van Ellen loslaten, maar in plaats daarvan krijg ik nu de beschikking over een heerlijk strak en kaal kutje van de blonde schoonheid.

Clarissa bukt diep en probeert met haar mond in het kruis van Ellen te komen. Ellen leunt wat achterover en Clarissa speelt het klaar om aan haar klitje te likken. Tegelijk voelt ze een vinger van de blonde nimf in haar kontje schuiven en een andere vinger haar strakke kutlippen strelen. Het is voldoende voor haar om een daverend orgasme te beleven.

Ze kreunt en hijgt en wipt wild op mijn stijve stamper op en neer terwijl ze een intens orgasme beleeft en heftig klaarkomt. Ik voel haar kutje samenknijpen rond mijn stijve lul. Ze houd op me te berijden en zodra ze weer wat bijgekomen is trekt ze zich langzaam terug en schuift van mijn strak rechtopstaande lul af. Clarissa grijpt meteen haar kans en hapt mijn dikke lul diep in haar warme mondje. Toen we bij zijn huis aan kwamen, pakte ik eerst mijn spullen uit en zette alles in mijn kamer.

Toen ik de pc opgestart had verscheen er als beeldscherm een naakt meisje. Ik schrok wel even, dat zijn toch geen dingen die je van je eigen vader verwacht. Het was dan ook een zeer pikante foto, waarop een meisje van mijn leeftijd haar benen ver van elkaar af had zodat je recht in haar kale kutje kon kijken.

Ik besloot er verder geen aandacht aan te geven, maar ging een beetje surfen. Toen bedacht ik me dat papa nog vakantie foto's op de pc moest hebben staan, die ik graag nog eens wilde bekijken. Op sommige foto's werden meisje ok geneukt door mannen, vooral oudere mannen. Ik keek een tijdje naar de foto's en voelde mijn eigen kutje ook wel wat gaan jeuken. Zou papa dit zo geil vinden? Nou ik in ieder geval wel en ongemerkt gleed ik met een vinger door mijn al natte spleetje. Ik was zo verdiept in die geile foto's dat ik papa niet hoorde thuis komen.

Opeens vloog de deur open en stond mijn vader daar terwijl ik mezelf heerlijk aan het vinger was. Wie heeft jou gezegd dat jij dat mocht? Of wil je beweren dat je kutje niet nat is geworden van al die geile foto's? Papa liep op me af en duwde de stoel waar ik op zat opzij. Is je kutje nat of niet? Je gaat mij niet vertellen dat je niet bloedgeil geworden bent van al die neukfoto's! Een kreun ontsnapte van mijn lippen en ik sloot even mijn ogen van genot.

Hij bleef maar met een vinger over mijn kutje wrijven. Zo te zien vind je het erg lekker en ik doe het graag. Van al die tijd droog staan verlang ik wel weer eens naar een geil jong kutje. Zeker het geile kutje van mijn eigen dochter. Het genot was zo groot dat ik papa niet kon weerstaan. Wat een heerlijk gevoel! Maar eerst wil ik eens weten hoe het kutje van mijn slettedochtertje smaakt. Zijn tong gleed traag door mijn spleetje en likte al het geil op.

Hij duwde zijn tong ver in mijn kut en begon me met zijn tong te neuken. Wat geil die zuigende mond van mijn vader aan mijn keiharde klit! Hij likte stevig aan mijn inmiddels zeiknatte kut en ik voelde dat ik klaar ging komen.

Ik pakte zijn hoofd vast en duwde mijn kut nog dieper tegen zijn gezicht aan. Ik kwam gillend klaar op de tong van mijn eigen vader, wat een geil gevoel.Sex betaling in natura oma lesbo sex

  • 184
  • 842
  • DIKKEMEMMEN KUTJE VOELENBdsm slaaf gezocht sperma in kut


Eerst scheert ze de haartjes boven haar kutje weg. Al snel is haar hele venusheuvel volledig kaal en zit er alleen nog haar op haar kutje zelf.

Dan scheert ze voorzichtig ook de haartjes op haar hete kutlipjes weg. Zodra ze het mesje op haar kutje zet, begint ze weer te kronkelen met haar bekken. Al na twee of drie halen van het mesje moet ze ophouden om zich niet te snijden. Haar vingers nemen de plaats in en vakkundig maakt ze zichzelf voor de tweede maal klaar. Het orgasme giert door haar lijf en ze zakt helemaal onderuit. Na een tijdje komt ze weer wat bij en haalt ze met behulp van de spiegel de rest van alle haartjes weg, tot helemaal achteraan.

Heel voorzichtig, om zich niet te snijden. Af en toe kijkt ze even op en werpt een geile blik op haar publiek. Langzamerhand wordt haar neukholletje weer zichtbaar. Ze speelt het klaar om zichzelf niet te snijden en als ze klaar is, staat er geen haartje meer tussen haar benen.

Ze blijft zitten met haar benen wijd, streelt zichzelf tussen haar benen en kijkt ons aan. Ze streelt haar kale kutje en drukt een middelvinger in haar neukgrotje. En geloof het of niet, maar ze komt voor de derde keer spetterend klaar. Is dat niet mooi? Door het schouwspel tijdens het scheren is mijn pik maximaal stijf geworden en druipen er reeds druppels voorvocht uit. Maar blijkbaar moet ik nog even wachten. Ellen gaat naast Clarissa zitten en streelt het blonde meisje over haar kale pruimpje.

Maar weet je wat nog lekkerder is? Tegelijk drukt Clarissa Ellens benen uit elkaar en grijpt bij haar in het kruis. Binnen de kortste keren zijn de twee meiden elkaar hevig aan het verwennen. Ik zie twee, drie vingers van Ellen in het sappige kutje van Clarissa verdwijnen terwijl Clarissa hetzelfde grapje uithaalt bij Ellen.

Ze weten precies hoe ze elkaar moeten stimuleren, want in no-time klinkt er allen nog maar gehijg en gesteun van genot in de kamer. De twee meisjes kruipen over elkaar heen en manoeuvreren zichzelf in positie. Ze happen in elkaars kruis en likken elkaars kutje uit.

Ik kijk nu recht in het flink behaarde kruis van Ellen. Haar glanzende kutlipjes staan iets open van opwinding. Clarissa steekt weer enkele vingers diep in het kutje van Ellen, knijpt met haar andere hand zachtjes in haar klitje en streelt dan weer over Ellens kutlipjes. Na nog een paar minuten begint Clarissa weer te schokken met haar onderlijf: Dan volgt Ellen haar voorbeeld, en met een diepe zucht laat ze haar sappen de vrije loop.

Clarissa likt alles op en dan zakken de meiden in elkaar op de bank, uitgeput van het heftige orgasme. Dan houd ik het niet meer. Ik loop naar de bank toe en zeg: Langzaam trekt ze er nog een beetje aan, zodat mijn pik zo mogelijk nog stijver wordt.

Dan gaat ze op het randje van de tafel zitten, spreidt haar benen en wenkt me. Ze pakt mijn dikke neukstaaf weer beet en drukt hem tegen haar opening. Ik duw door en soepel glijdt mijn dikke lat in haar nauwe kutje. Ze is fantastisch strak en nauw.

Haar kutje omsluit mijn dikke pik heerlijk. Als ik helemaal in haar zit, knijpt ze me vast met haar spieren.

Ze slaat haar benen om me heen en sluit haar enkels achter mijn rug. Ik pak haar tieten beet en kneed ze. Ik knijp en trek zachtjes aan haar tepels en sluit mijn mond op de hare voor een lekker zoen.

Tegelijk begin ik in haar neukgrotje te bewegen. Eerst langzaam, maar beetje bij beetje voer ik het tempo op. Ik neuk haar steeds steviger en dieper. Wat is ze strak zeg… Ze knijpt heerlijk met haar kutspieren en stimuleert zo heerlijk mijn schuivende pik. Ik duw haar achterover op de tafel.

Ik pak de rand van de tafel beet, zodat ik nu echt goed kan toestoten. Ik ga flink tekeer in haar nauwe, hete tunneltje en stoot mijn dikke harde lans steeds weer diep in haar hete grotje. Dan richt ik me weer op en verlaag mijn neuktempo. Ik ga met mijn hand op zoek in haar kale kruis. Ze voelt inderdaad heerlijk glad. Zachtjes streel ik haar kutje, voor zover ik erbij kan.

Ik wrijf over haar kutlipjes en ze kreunt luider. Dan glijdt een vinger tussen haar lipjes en vindt haar stijve klitje. Ik wrijf er flink over en prompt begint Clarissa weer te schokken.

Ze perst haar bekken omhoog en naar voren zodat ik beter bij haar klitje kan en tegelijk dieper in haar kutje kan stoten met mijn harde lul. Ik houd mijn bewegingen vol en al snel komt Clarissa opnieuw hevig schokkend en kreunend klaar. Een zinderend orgasme trekt door haar geile lijf. Ze knijpt met haar kutspieren stijf rond mijn pik en doordat ik haar blijf neuken houdt haar orgasme lang aan. Ik buig me weer over haar heen en geef haar een zoen.

Dan hap ik een tiet in mijn mond om uitgebreid aan haar stijve tepel te likken en te zuigen. Tegelijk blijf ik in haar kutje pompen. Ik voer mijn tempo weer op. Ellen voegt zich bij ons en knielt tussen de wijd open gespreide benen van Clarissa. Ze hapt in het kale kutje en likt de strak gespannen kutlipjes van het blonde meisje. Iedere keer als ik mijn stijve lul terugtrek, likt ze over mijn schacht. Met één van haar handjes kneedt ze mijn ballen en de andere zoekt het klitje van Clarissa.

Zo verwent ze ons beiden en al snel raken we beiden erg verhit. Clarissa hijgt en kreunt luid en ik voel dat het er bij mij ook zit aan te komen. Als Ellen tegelijk het klitje van Clarissa stimuleert en mijn ballen masseert komen we samen tot een ontlading.

Clarissa schreeuwt het uit als een nieuw orgasme bezit van haar neemt. Tegelijk voelt ze mijn lul harder en dikker worden en dan spuit ik haar kutje vol. Met dikke, hete stralen schiet mijn zaad in haar grotje.

Ik vul haar helemaal op en onze gezamenlijke sappen persen zich naar buiten uit het strakke kutje van Clarissa. Ellen likt zoveel mogelijk op. Als ons orgasme is uitgewerkt komen we overeind. Clarissa pakt het scheerschuim en drukt het mij weer in handen: Ik neem een flinke dot schuim en begin mijn werk in haar kruis. Ik begin veilig door haar haren op haar venusheuvel in te zepen.

Langzaam zak ik naar beneden met mijn hand. Ik glijd tussen haar benen en zeep haar kutlippen in. Mijn hand glijdt heerlijk over haar kutje en haar hele kut is al snel ingezeept. Dan streel ik steeds dieper tussen haar lipjes. Mijn middelvinger vindt een stijf knobbeltje en Ellen slaakt een zucht als ik er over wrijf. Ik neem nog een hand scheerschuim en vervolg mijn werk.

Plompverloren steek ik twee vingers zo diep mogelijk in Ellens kutje. Een gilletje is het gevolg, met daarna een luid gehijg als ik mijn twee vinger heen en weer beweeg. Ik kan er niets aan doen, maar mijn lul richt zich weer in volle glorie op. Clarissa ziet het en grijpt hem meteen vast om er wat mee te spelen. Afwisselend wrijf ik het kutje van Ellen en vinger haar dan weer diep in haar gleuf.

Ze hijgt steeds luider en sneller en als ik weer haar klitje masseer komt ze kreunend klaar. Ze staat te trillen op haar benen en grijpt zich aan me vast om niet te vallen. Dan trek ik mijn hand terug en zeg: Ze duwt haar benen uiteen en zet twee stoelen onder haar voeten.

Ellen zit nu wijdbeens onderuitgezakt op de bank, net als Clarissa even geleden. Haar ingezeepte kutje staat opwindend ver open. Als Clarissa het mes pakt fluistert ze, een beetje zenuwachtig: Dan begint ze Ellen te scheren. Ze begint bovenaan en als ze het mes op haar huid zet trekt er een huivering door Ellens lichaam.

Rustig en voorzichtig werkt ze door. Al snel is haar hele venusheuvel kaal. Dan zakt Clarissa af tussen de benen van Ellen. Heel voorzichtig scheert ze ook de haren rond en op de kutlippen van Ellen weg.

Al snel is het kutje van de winkelbediende net zo kaal als dat van haar geile klant. Als Clarissa zich opricht en het mes weglegt, ontspant Ellen zichtbaar. En hoe voelt dat?? Voorzichtig en onwennig streelt Ellen over haar kale poesje. Het is een fantastisch gezicht. Ze heeft een prachtig kutje, met vrij ver vooruitstekende schaamlippen, die nu uitnodigend open staan en waartussen vocht en restjes schuim glinsteren. Ellen streelt met een wijsvinger over haar kale venusheuvel en langs haar kale kutlipjes.

Clarissa schuift nu ook een hand tussen de wijd gespreide benen van Ellen. Zachtjes streelt ze de dijen en het kutje van Ellen. Ze glijdt met een vinger tussen de kale lipjes en beroert Ellens hete tunneltje. Ellen kreunt zachtjes en Clarissa gaat door. Ze schuift langzaam en zachtjes een middelvinger in het hete grotje van Ellen en brengt ook haar andere hand naar het kutje.

Ze knielt voor Ellen neer en streelt haar nu overal in haar kruis. Intussen pompt ze rustig met haar vinger in het neukgrotje van Ellen. Ellen hijgt en kreunt en masseert haar eigen tieten en knijpt in haar tepels. Zo te horen wordt ze heerlijk verwend. Ze kreunt luider en luider en beweegt steeds meer met haar onderlijf. Ze drukt haar poes zover mogelijk naar voren en duwt haar kontje ritmisch omhoog. Clarissa leeft zich uit en likt nu afwisselend aan het heerlijke kutje van Ellen.

Dan schuift ze opnieuw een vinger in het hete kutje en tegelijk drukt ze met een andere vinger tegen Ellens strakke sterretje. Langzaam duwt ze door. Nu ze in twee gaatjes gevuld en bewerkt wordt duurt het niet lang meer. Ellen kreunt nu luid en kronkelt met haar heupen. Sneller en sneller gaat haar ademhaling en dan verkrampt ze helemaal… Haar lichaam spant zich helemaal en ze schokt met haar heupen.

Een luide kreet ontsnapt aan haar lieve mondje en ze beleeft de extase intens. Haar orgasme trekt door haar lijf en houdt lang aan, terwijl Clarissa bezig blijft in haar kutje en kontje. Dan, langzaam, komt ze terug op aarde. Ze zakt onderuit op de bank, opent haar ogen en glimlacht naar Clarissa: Ik heb tegen de wand geleund staan genieten van het uitzicht: Ellen wijdbeens onderuit op de bank, met de blonde Clarissa er op haar knieën tussen, met haar kontje uitnodigend achteruit gestoken.

Mijn pik staat uiteraard als een mast overeind. Zit ik hier een beetje een kwartier met mijn open doosje klaar voor je dikke lul, stop je hem er niet eens in… Je denkt toch niet dat je al weg mag, hè?

Clarissa grijpt meteen naar mijn dikke pik. Ze kreunt een beetje en zegt: Ik kniel tussen haar benen en zet mijn dikke lat zonder pardon tegen haar hete gleuf. Ik grijp de blonde nimf bij haar heerlijke heupen en druk mijn harde neuker in één stoot diep in haar hete pruim.

Clarissa uit een kreet van genot als mijn lul diep in haar strakke, hete kutje schuift. Het was dan ook een zeer pikante foto, waarop een meisje van mijn leeftijd haar benen ver van elkaar af had zodat je recht in haar kale kutje kon kijken. Ik besloot er verder geen aandacht aan te geven, maar ging een beetje surfen.

Toen bedacht ik me dat papa nog vakantie foto's op de pc moest hebben staan, die ik graag nog eens wilde bekijken. Op sommige foto's werden meisje ok geneukt door mannen, vooral oudere mannen. Ik keek een tijdje naar de foto's en voelde mijn eigen kutje ook wel wat gaan jeuken. Zou papa dit zo geil vinden? Nou ik in ieder geval wel en ongemerkt gleed ik met een vinger door mijn al natte spleetje.

Ik was zo verdiept in die geile foto's dat ik papa niet hoorde thuis komen. Opeens vloog de deur open en stond mijn vader daar terwijl ik mezelf heerlijk aan het vinger was. Wie heeft jou gezegd dat jij dat mocht? Of wil je beweren dat je kutje niet nat is geworden van al die geile foto's?

Papa liep op me af en duwde de stoel waar ik op zat opzij. Is je kutje nat of niet? Je gaat mij niet vertellen dat je niet bloedgeil geworden bent van al die neukfoto's! Een kreun ontsnapte van mijn lippen en ik sloot even mijn ogen van genot. Hij bleef maar met een vinger over mijn kutje wrijven. Zo te zien vind je het erg lekker en ik doe het graag. Van al die tijd droog staan verlang ik wel weer eens naar een geil jong kutje.

Zeker het geile kutje van mijn eigen dochter. Het genot was zo groot dat ik papa niet kon weerstaan. Zo krijg je oma nog eens uit de rolstoel.

Nederlandse keukenprinses bakt ze bruin. Nieuwste sex films Bekijk alle » ». Dikke Cecile krijgt een van haar studenten op visite. French mom Clarisse dped. Mature laat haar vingers spelenderwijs door haar slipje glijden. Wijsvinger in de kont. Sletjes scoren setjes in de uitverkoop.

Vreemdgaan na een feestje. Blonde milf pleziert twee pikken. Duitse Samira drinkt en smeert goed. Tapping That White Ass. Gekke tietjes, maar zo geil als boter. Pijpen op het verjaardagsfeestje van Nicka Grandpa vs big titted teen. Een zeer diepe en intense creampie.

sex voor spullen nauw kutje