Mrs zoekt slaaf neuk me snel

mrs zoekt slaaf neuk me snel

.

Negertieten even lekker neuken

Dan bel ik haar terug. Ook dat wéét de Meesteres. Ik voel het aan alles. Wat later op de dag stuur ik haar een e-mail. Bondage — electro — zwepen. Het zijn de woorden die ik graag kwijt wil. Na ons telefoongesprek non-stop de kriebels. Het is U weer gelukt. Ik verlang naar morgen. Veel te vroeg rijd ik weg. Als ik op de ringweg rond Amsterdam zit gaat Mn telefoon. Ik herken het nummer niet nu zal ik het nooit meer missen , maar het is Meesteres Manita. Of ik wat eerder kan komen.

Op de een of andere manier maakt het dat gemakkelijker voor me. Lang dreutelen in de buurt wordt zo overbodig. Die spanning ontloop ik dus. Het is de eerste keer dat ik hier ben en dus ben ik heel onhandig aan de balie. Als even later dan Meesteres Manita voor me staat voel ik me direct veilig.

Of in elk geval: Ze neemt me mee naar haar vertrekken. Ik probeer het aan alle kanten goed te doen. Ze zegt me dat ik mag gaan zitten en dat doe ik. Ze moedigt me aan het wandrek met zwepen en gags van dichtbij te bekijken. Ik vind dat best moeilijk op dit moment, maar doe het wel. Ik merk dat ik zonder aarzeling alles vertel over waarom ik hier ben en wie ik ben. Zelfs nu ik erop terugkijk is er geen twijfel — deze vrouw geef en vertel ik alles. Dan is het douchen en boeien om. Op mijn knieën kus ik beide laarzen van beneden naar boven.

Dan gaan mijn handen aan de takel. Klemmen op mijn tepels. De zweep is heerlijk. Ik hoef niet eens te vechten. Ik weet nog dat het door me heen ging: Zonder piepen, zonder genade. Mijn tepels krijgen het zwaar te verduren. Hijgend hang ik half tegen haar aan. Ik baal dat ik daar ergens haar genade heb gevraagd.

Nu nog steeds vind ik dat ik dat niet had moeten doen. Er zijn ook hele mooie tedere momenten — als ik een strakke bondage sta pakt ze even mijn hand vast. Of als ik een gag in heb en ze voor me komt staan om mijn neus dicht te knijpen. Als ik op mijn buik in een bondage lig kus ik haar laarzen.

Vol en vol overgave! Ze kwam voor me staan en ik begon te kussen. De pijn van de electro is weer een heel andere. Ze geeft me minder dan de helft wat erop kan. Als ik dat hoor ben ik teleurgesteld in mezelf. Wat lig ik nou te kronkelen en te piepen.? Volgende keer is mijn plasbuis aan de beurt. Want we gaan verder. Want ik weet nu dat dat kan. Aan het einde omarmt ze me en mag ik tegen haar aanhangen. Een mooi intiem moment. Eigenlijk durf ik niet. Deze keer heb ik het toch weer te lang uitgesteld.

Bang dat ik er ongenadig van langs zou krijgen. En als het zo in je hoofd zit dan heb je dat ook verdiend. En dat pakt Meesteres Manita dus feilloos op. Ik moet eerst maar eens uitgebreid bellen om het nodige uit te leggen. Daarna zal zij bepalen of ik nog welkom ben. Ik moet een paar lastige vragen beantwoorden. Gelukkig kom ik eruit. En dus mag ik komen! En zo zit ik twee weken in de gevangenis — mijn eigen hoofd. Vol verlangen en fantasie. Zoals gewoonlijk rijd ik veel te vroeg weg.

Maar deze keer is dat eigenlijk wel erg verstandig. Want waar doe ik die buttplug in waar ik mee aan moest komen? Dan rijd ik direct door naar de showboat en moet nog bijna 3 kwartier in de auto zitten wachten.

Als het eindelijk tijd is druk ik op de bel. Er gebeurt niks en ik wacht maar even. Na wat onhandig dralen druk ik toch nog een keertje. En dan zie ik Meesteres Manita vanuit het donker aan komen lopen. Ze lacht gelukkig en kijkt me onderzoekend aan. Gek genoeg val ik niet direct op mijn knieën. Dat had ik me wel voorgenomen. Kennelijk heb ik nog wat meer begeleiding nodig. Mijn hand steek ik wel uit, maar die negeert ze volledig. Daar zeg ik zonder twijfel ja tegen. Voor deze vrouw doe ik alles.

En dan kruip ik op mijn knieën naar de douche. En snel weer terug nadat ik me trillend van opwinding heb afgedroogd. Met de boeien om sta ik even later vast in de takel. Gek genoeg laat ze vandaag de tepelklemmen achterwege. Met verschillende zwepen krijg ik slaag. Ik merk dat ik het steeds beter aankan.

Ook het bedanken voor welke klap dan ook gaat eigenlijk al vanzelf. Ergens lach ik haar wat uitdagend toe. Pats, een klap in mijn gezicht.

Dat heb ik gelukkig al wel geleerd. Dit is mijn Meesteres. Ze bindt mijn ballen af en hangt er zware ballen aan. Gek genoeg valt het mee. Grinnikend zegt ze me ermee te slingeren. Dat voelt weer anders. Nog geen pijn, maar al wel een zeurend gevoel dat tot aan je navel doortrekt. Dit spelletje kan ik denk ik lang genoeg volhouden.

Maar dan trekt ze een kap over mijn hoofd! Tot nu toe was dat alleen een fantasie, maar…. Mijn hele lichaam reageert direct. Ik zie niks meer en hoor alleen wat vaag geschuifel. Dan sluit ze ook mijn mond af. Al gaat dat gat af en toe ook open: Mijn opwinding maakt me tot een varken. Ik raak volledig de weg kwijt. Tot ze me corrigeert. Mijn armen verdwijnen achter mijn rug in een single glove. Als ze me bij mijn polsen omhoog trekt kan ze prima bij mijn rode kont.

Die is toch al gevoelig, maar deze slagen komen echt hard aan. Gek is het eigenlijk: Of vindt ze dat ik daar nog niet aan toe ben? Ik kan het haar niet vragen. In de finale ben ik haar neukslaaf. Met een voorbinddildo neukt ze me in mijn gat. Hier ben ik al zo volledig los — zwevend geniet ik. Nooit gedacht dat het zo gemakkelijk zou zijn. Geneukt worden door een vrouw. Na afloop genieten we samen na. Ik vraag haar wat hierna nog meer kan. Wat is de volgende grens om over te gaan?

Daar moet ik maar eens wat langer over nadenken. Voordat ik wegga mag ik nog even de bull-whip vasthouden. Het verlangen naar totale overgave. Dat ben ik nu zeker. Eindelijk als slaaf in opleiding opgenomen in de stal van Meesteres Manita. Het examen was pittig. En net als altijd denk je dan: De dagen voor mijn examen krijg ik de opdracht om de buttplug ook naar mijn werk te dragen. De dag voordat ik naar de studio mag komen moet ik de plug maar liefst 5 uur dragen.

In drie dagen heb ik het opgebouwd: Dan hol ik van de ene bespreking in de andere. Niemand schijnt het te merken. Na een tijdje loop en zit ik bijna normaal. Maar het gevoel is nooit echt weg. Mijn Meesteres is altijd bij me. En… ze verlangt een verslag van elke dag. De avond ervoor moet ik bellen. Haar opdrachten zijn duidelijk: Opdracht 1 snap ik. Wat zou ze daar mee willen. De hele nacht en ochtend spookt er van alles door mijn hoofd. Een ontvoering, of een opdracht ergens, of… slavin Crystelle misschien het blijft een stiekem verlangen , of ….

Hopeloos verdwaald in dromen en verwarde, onzekere gedachten. De Meesteres doet de deur open. En dan… er komt nog iemand aan over de loopplank. De schoonmaker geloof ik. Toch nog een korte aarzeling. Ik val op mijn knieën en kus de laarzen van mijn Meesteres.

Ze ziet er fantastisch uit. Zoals altijd, geen woord teveel. Ze staat te kijken als ik me onder het eerste koude water schoonspoel en me snel afdroog. Een paar plagerige commentaren. Ze is altijd zo heerlijk duidelijk. Even later sta ik wel onder de takel, maar er niet in vast. Gewoon… handjes in de nek. Stil staan en ondergaan. Tangen aan mijn balzak. En meteen felle zweepslagen. Wat een flauwekul om dat langzaam op te bouwen. Een beetje slaaf verdraagt het allemaal. En stil blijven staan!

Ik doe wat armoedig mijn best, maar…. Ik piep al snel — veel te snel als je het mij vraagt — en recht blijven staan blijkt toch verdraaid lastig als je tik na tik krijgt. En toch is dat wat ik moet leren. Lijden voor de Meesteres. Haar netjes bedanken voor elke slag. En dan mezelf opnieuw aan haar aanbieden.

Achteraf realiseer ik me dat ze me er ook op een heel mooie manier doorheen helpt. Duidelijke opdrachten — discipline verlangt ze zeker.

Maar ook af en toe een subtiele aanraking. Na een tijdje is ze mijn aanstellerij kennelijk zat. Ik lig in de stoel. Benen over de steunen. Polsen met kettingen vastgezet. Wat gaat ze doen? Het wordt mijn eerste keer. Mijn tepels worden kruislings doorboord met telkens twee naalden. Ook mijn zak geloof ik, al voel ik die nauwelijks.

Deze pijn is weer totaal anders. Op een andere manier on dragelijk dan de zweepslagen. Heel lief zet ze ook een paar andere naalden die zachtjes wat ontspanning brengen. Maar mijn tepels blijven janken en gloeien. Ik glijd echt helemaal weg en hijg wat in haar oor. Ik mag kort bijkomen. Ik ben weer haar neukslaaf. Dat had ze me per mail al aangekondigd. Na deze sessie moet ik een andere buttplug gaan dragen. Om klaar te zijn voor haar grootste voorbinddildo.

En die is echt ver-schrik-ke-lijk groot! Dat zal nog aardig wat training vragen vrees ik. Als ze hier met me klaar is mag ik op de grond gaan liggen. Een klein stoeltje komt over mijn hoofd te staan. Dan bindt ze mijn ogen dicht. Wat gaat er gebeuren? Het grootste genot is dat ik haar nektar mag drinken en mezelf daarbij mag klaar maken. Zij bepaalt het tempo! Twee keer remt ze me af. Eerst nog wat drinken!

Dan kom ik twee keer achter elkaar. Ik ben helemaal gek van Meesteres Manita. Ze breekt me en leid me over de ene grens na de andere.

Tijdens de sessie was ik dus al wat pieperig — ook mijn erectie was wat magertjes op de een of andere manier — maar na afloop heb ik het echt bont gemaakt. Zo erg, dat ik er terwijl ik dit schrijf nog steeds wat schaamte bij heb. Dat heeft iets heel onhandigs. Zomaar ga ik op een kruk zitten. Volgens mij maak ik daar de ene fout na de andere.

Met een glimlach en zonder direct commentaar leidt ze me ook daar doorheen. Voor mij is zij mijn Meesteres.

Meesteres Manita heeft mij nu opgenomen in haar stal. Wat dat precies betekent moet ik nog ontdekken. En… ik moet nog een hoop leren zoals ze zegt. De discipline op afstand is nog steeds het moeilijkste. Maar ik ga daar erg hard aan werken. Ze kijkt me doordringend aan. Met haar heb ik altijd direct contact. Maar vandaag heeft ze geen idee waar ik in mijn hoofd zit. Na deze afspraak ga ik naar Meesteres Manita. Maar deze dag staat volledig in het teken van de Meesteres.

As ons gesprek is afgelopen stap ik het toilet binnen en druk de plug naar binnen. Het duurt nog anderhalf uur voordat ik bij de Showboat moet zijn. Ik ben er klaar voor. De eerste keer krijg ik haar voicemail. Met trillende stem praat ik een boodschap in. Als ik bezig ben voor de tweede keer te bellen, belt de Meesteres mij zelf. Links hangt een opdracht voor je. Patsboem… ik sta onder haar controle. Ik vind een briefje en een envelop.

En dus rijd ik even later in grote haast het dorp in. Op zoek naar een bloemenwinkel of zo. Na een kleine 10 minuten vind ik een bloemenkraam. Alles trilt als ik 10 rode rozen bestel en afreken.

Ik geloof niet dat de mensen daar iets door hebben. Bij de showboat moet ik weer bellen. De loopplank naar de tweede deur kruip ik af. Daar staat Meesteres Manita. Ik geef haar de bloemen en kus haar laarzen. Dan mag ik haar volgen. Wil je wat drinken? Zou ze weten dat ik gewoon niet meer durf te vragen. Want een slaaf drinkt water. En een slaaf in opleiding moet zich helemaal koest houden.

Als ik even later op mijn knieën voor haar zit, draait ze de klemmen op mijn tepels zeker een kwartslag rond. Een zware kreun komt diep uit mijn lijf. Ze grinnikt en dat raakt me. Dit wordt een speciale dag. De Meesteres heeft een grotere plug voor me gekocht. Daarmee wordt mijn training tot haar neukslaaf een hele heftige. En nu gaat je Meesteres er hem als eerste induwen. Een grote dildo zet ze voor me neer.

Net als ik daar vol overgave mee bezig ben begint ze de grote plug naar binnen te duwen. Jammer genoeg gaat die er nog niet helemaal in. Dat zal de volgende keer echt beter moeten! Gelukkig pakt ze er een andere dildo bij om me te neuken. Nu ik dit schrijf voel ik het weer: Als een geile teef lik pijp ik de dildo.

Hijgend rijd ik op een neer op de dildo. Ik ben er zo in opgegaan dat ik nauwelijks nog weet waar mijn Meesteres is gebleven. Als ik terugkom zit ik voor de Meesteres. Ze doet me polsboeien om. Natuurlijk mag ik de enkelboeien zelf doen. En dan gebeurt er voor de tweede keer iets wat ik nu pas weet schrijven is prima: Ik verlies mezelf hier dus weer volledig.

Nu weet ik dat ik bang ben geweest — voor de zweep en de cane. En dus kocht ik wat tijd. Likkend leid ik haar af. Maar niet voor lang. Ze pakt een rijzweep en slaat me. Niet heel hard nog. Eén keer voelt het anders. Gelukkig maakt ze een gaatje zodat ik kan ademhalen. Maar verder zie ik na een tijdje echt niks meer. Mijn tong schiet naar buiten — remmingsloos geil. De derde dat ik richting subspace vlieg. Dat wordt nog veel erger als ze mijn handen boven mijn hoofd vastzet aan een haak.

De elektrische vliegenmepper is een hel. Ze gaat zitten en laat me voor haar op de grond knielen. Ik ben in alle opzichten de weg helemaal kwijt. Ik mag haar voeten en kuiten masseren. Dat is 4x subspace want ik ga als een razende tekeer. Ik mag het bovenste randje van haar kousen likken. In mijn hoofd ga ik veel verder, maar dat staat ze me natuurlijk niet toe! Als ik haar oksel schoon lik kom ik heerlijk klaar.

Ze is zo lief om me een paar dagen later een mail te sturen. Het is net of ze mijn gedachten kent. Dat is handig voor een slaaf in opleiding want die raakt af en toe het spoor bijster. Maar nu ben ik er weer helemaal. Eergisteren was ik op de site van het OWK. Een filmpje van een man op de bok. Een Meesteres die wat verveelt voor hem zit.

En een andere Meesteres die hem met de cane flink onder handen neemt. Knalrood en met striemen die bloeden. Mijn gedachten glijden weg.

Het verlangen is enorm. Aan de hand van Meesteres Manita. Haar leiding is een ware zegen. Honderd strafregels en twintig rozen! Een dag waar ik de hele week al onrustig naar uitkeek. Honderd strafregels per dag. Kom ik in de bloemenwinkel…. Gelukkig konden ze snel via een collega nog wel genoeg rozen krijgen. Vers van de veiling. En dus drentel ik wat onrustig rond.

Uiteindelijk is het drie kwartier geworden. Gelukkig was ik nog op tijd bij de Meesteres. Ze is meteen scherp merk ik. Een andere slaaf is veeeeel te laat gekomen en hardhandig onderhanden genomen. Ik merk het aan alles. Als ik even wat sta te genieten van hoe ze naar de rozen kijkt, wijst ze naar de grond….. Kleed je uit en wacht op me. Ik doe wat ze me vraagt en ga daarna naakt op de grond zitten. Ze corrigeert me direct: Als ik even later op mijn knieën voor haar zit plaagt ze me met haar nagels.

Tepels en ballen zijn direct aan de beurt. Ik heb me voorgenomen dat zonder gepiep te verdragen en dat lukt aardig geloof ik. Even later zet de Meesteres me met pols- en enkelboeien vast over de bok.

Ik heb duidelijk niet genoeg getraind want als haar neukslaaf schiet ik meteen tekort. De Meesteres plaagt me er een beetje mee, maar ontziet me wel. Geen zweep of cane. Zodra ze me een hoofdkap opzet sla ik weer helemaal op hol.

Dan zet ze me aan het kruis. Ik zie niks, maar ik hoor gelukkig nog genoeg? En dan begint een marteling die weet ik hoelang duurt. Vijf naalden in elke tepel- 1 voor 1 Ik schiet in subspace en bedank haar hijgend voor elke naald. Met de voorbinddildo komt ze voor me staan.

Elke aanraking met mijn pik is ontzettend prikkelend. Soms trekt of slaat ze een paar keer en dan sta ik meteen op spanning. Ik hang in de kettingen. Mijn lichaam staat als een veer. Als ik hierna aan haar voeten zit mag ik haar voeten en kuiten masseren. Als de opwinding er weer helemaal is dan mag ik haar zelfs likken.

Waar ben ik — borsten, oksels, dijen…… Geen idee! En dan mag ik eindelijk klaarkomen. In de auto naar huis zweef ik nog steeds. De pijniging van mijn tepels voel ik nog dagenlang. Nu branden ze vooral. Wat later op de avond merk ik dat de Meesteres me vol te pakken heeft. Er volgt een korte periode van verzet. Gelukkig belt mijn Meesteres om me weer onder appel te brengen.

Dat heb ik nodig! Nu ben ik haar slaaf. Als de Meesteres geniet dan geniet deze slaaf volop mee. Het contract ligt klaar — waar gaan we heen? Een zware bondage, vernederende opdrachten, onverwachte wendingen, electro, opsluiting,….. Er is nog zoveel. Een kus voor de Meesteres van slaaf ed. Ik weet nog dat ik met trillende handjes voor de deur stond — twee glazen, een hele mooie fles Champagne en het slavencontract in een enveloppe.

Vlak voor de deur ontglipt de plug me. Dan moet ik mijn Meesteres bellen. Ik krijg haar voicemail. Snel bel ik opnieuw het is nu echt al drie uur. Maar net voordat ik haar nummer weer kan kiezen, zie ik Haar staan.

Ze lacht me minzaam toe. En dat is een heerlijk en heel bijzonder gevoel. Altijd al, maar vandaag is het speciaal — ik mag een contract tekenen. Het concept is een paar keer heen en weer gegaan. Nu is het klaar. Een prachtcontract — sterk. De Meesteres plaagt me een beetje voordat we aan de ondertekening toekomen.

De fles zetten we in het ijs. Dan zet ze me de kap op. Trillende lig ik aan Haar voeten. Ze gaat een fotograaf halen. Als die binnen is mag ik de Champagne inschenken en met Haar toasten. Ik zet een handtekening — dat klinkt misschien wat technisch, maar het is een heel erg heftig moment.

Mijn overgave is echt totaal. Ik lig aan Haar voeten. De Champagne werkt ook goed mee. Direct val ik op handen en voeten en druk mijn kont omhoog. En pakt een of twee venijnige zwepen en deelt meteen een paar stevige tikken uit. Echt pijn is het nog niet, maar het gebruikelijke opwarmen slaat ze wel over. Even later sta ik hijgend voor haar. Als ze twee klemscharen op mijn tepels zet golft het door me heen. Ik krijg het thuis niet meer vandaar dat ik zo hongerig ben naar zaad Onderdanige man gezocht Ik ben een dominante vrouw die op zoek is naar onderdanige mannen.

Leeftijd maakt niet uit als je maar wel mee Sam, een keiharde meesteres met een goed lijf Vergis je niet in mijn uiterlijk want ik kan keihard zijn. Ben jij al een tijdje op zoek naar een meesteres d Op zoek naar een strenge Meesteres? Ik zoek een onderdanige man Ik ben op zoek naar onderdanige mannen die minimaal 18 jaar zijn. Ik ben 48 jaar en heb zelf wel ervaring met Volg een opleiding tot slaaf bij 2 meesteressen Wij 2 ervaren meesteressen werken sinds kort samen om zo van elkaar te leren en nieuwe ervaringen op te doen Mijn eigen sm spel Ik heb het altijd al opwindend gevonden om de controle over een man te hebben.

Zolang jij mij gehoorzaamd, zal Lijkt bondage jou geil? Het lijkt mij wel eens spannend om bondage uit te proberen. Om zelf vast gebonden te worden of andersom allebe Meesteres zoekt een sexslaafje Ik ben op zoek naar een sexslaafje. Je hoeft niet ervaren te zijn maar mag wel. Leeftijd en uiterlijk zijn nie Kan jij een tijgerin aan Dit dominantje is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken durf jij het aan laat dan vlug iets weten.

Mag ik uw slaafje zijn? Ik ben Carla een lieve slaaf die alles voor je wilt doen. Ik ben overal in en niks is te gek voor mij. Fifty Shades of Grey aanzet tot verlangens? Opwindend en veilig genietend tijdens ons spel Onderdanige man gezicht Ben op zoek naar een onderdanige man.

Heb je altijd al de fantasie gehad om door een v


mrs zoekt slaaf neuk me snel

.Enorme natte kut lekker adver