Meesteres zoekt huisslaaf grootetieten

meesteres zoekt huisslaaf grootetieten

Mijn vriendin was op visite. Speurend liep ze door mijn huis, kleine lokgeluidjes makend met haar tong. Ik schoot in de lach. En ik vertelde haar hoe ik die laatste dag nog een sms-je van hem had ontvangen, waarin hij vertelde hoe blij hij was, en hoe dankbaar dat hij mij mocht dienen.

Ik had de verbinding verbroken en nooit meer iets van hem gehoord. Ik had ook gevloekt! Want hij was leuk, en zij en ik hadden samen een hele avond met en van hem genoten! Zij was komen eten, en hij mocht ons bedienen. Voor elk sigaretje wat we opstaken riepen we hem uit de keuken en tijdens het eten hadden wij hem een striptease laten doen, waarbij we het hadden vermeden om elkaar aan te kijken, omdat hij het zo klungelig deed!

Maar hij was lief, daar waren we het beiden over eens. En na het eten hadden we hem mee naar de kelder genomen, omdat ik mijn nieuwe Violet Wand even uit wilde proberen. Ook daar hebben we nog vreselijk lol gehad, omdat ik het riempje van de elektro niet om zijn ballen kreeg! Dat geloofde mijn vriendin natuurlijk niet! Zelfs als ik er niet was.

Breng wel zelf je eigen dameskleding mee want Ik ben niet in het bezit van een Travestie collectie, maar Ik houd dus wel van het bezig zijn met een leuk sletje. Me tijdens een sessie concentreren op je pik je en ballen kan ook erg leuk zijn. Ook ben Ik in het bezit van een mooie set Sounds, wat dit spel nog leuker kan maken. Tot welke maat kun jij gaan? Droom je ervan om een Mooie Dominante Vrouw zoals Ik helemaal boven je te hebben of eigenlijk wel op je wil hebben?

Trampling is iets wat Ik ook zo nu en dan erg leuk vind om te doen. Dat kan zacht en op blote voeten maar ook hard met naald hakken.

Ik gebruik je als voetveeg en toorn hoog boven je uit. Voel Mijn macht en Mijn gewicht op je en draag Me met eerbied. Ook is het heerlijk een man of vrouw aan Mijn voeten te hebben die mijn Laarzen, schoenen of voeten aanbidt. Heb je altijd al wat willen weten wat er anaal mogelijk is?

Soms heb ik echt zin om een man eens flink te nemen met Mijn strap-on. Of wil je meer? Wil je opgerekt worden of zelfs een hele hand erin? Fisting is iets wat Ik goed kan opbouwen bij de juiste klik. Denk jij dat aan te kunnen? Bij volledige overgave is het vaak ook erg leuk om het hele leven in Mijn hand te nemen.

Niet als jij dat wil maar wanneer IK dat wil. Ademcontole is vertrouwen, hoe ver kun je voor Mij gaan? Soms vind Ik het ook erg mooi om je adem te beheersen door met Mijn prachtige bedekte billen op je gezicht te zitten. Wat een eer om zo dicht bij je Meesteres te mogen zijn! Ben je een miezerig mannetje? Heb je een te kleine pik of een te dikke buik? Schaam je je voor wie je bent of wat je doet? Ik spuug erop en maak je duidelijk dat het waardeloos is en dat je, indien dat überhaupt mogelijk is, er wat aan moet doen.

Heb je straf verdiend, ben je stout geweest of droom je er gewoon van door Mij eens een flink pak op je blote billen te krijgen? Spanking is vaak voor Mij een mooie manier om je wat bij te brengen of om je op te warmen voor meer pijn, verdiend of niet want soms geniet Ik er zelf gewoon van. Als je niet wil luisteren dan moet je het soms voelen. Face-slapping is voor Mij een ultiem middel om aan te geven dat je Mij niet respecteert, niet goed luistert of dat je beter op moet letten.

Home Alles over mij Recensies. Hoe lang kun jij zonder orgasme? Buiten spelen, dinner, shopping, club date? Puppy Training Wil je getraind worden als puppy? Travestie Heb je altijd al een beetje een vrouw willen zijn? Cock and Ball Torture Me tijdens een sessie concentreren op je pik je en ballen kan ook erg leuk zijn.

Trampling Droom je ervan om een Mooie Dominante Vrouw zoals Ik helemaal boven je te hebben of eigenlijk wel op je wil hebben?

...

Prive ontvangst hengelo rotterdam sexdate

Het maakte niet uit. Dat hij mocht dienen, daar ging het om. Hij leverde altijd keurig zijn autosleutels en telefoon in voordat hij aan het werk ging. Ik was oprecht blij met hem! Aan het eind van het jaar krijgen ze het geld dan terug. Dat werkt beter dan een contract, geloof mij! Ben al 32 jaar dienstmeid en heb tientallen Meesteressen mogen dienen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. Spring naar de content Mijn vriendin was op visite. Kortom; We waren in veel opzichten onder de indruk! Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Kom dan naar Me toe en onderga Mijn passie om pijn toe te brengen.

Ik weet wat Ik doe en respecteer je grenzen maar weet ze als geen ander te ontdekken en voorzichtig te verleggen. Laat Me je vervoeren in de wereld van pijn en durf je te laten gaan.

Heb jij het verlangen je seksualiteit uit handen te geven? Wil je aandacht van een mooie Dominante Vrouw die je op slot zet met een door jou mee gebrachte kuisheidsgordel en de sleutel voor je bewaard? Wil je controle over je seksualiteit op permanente basis? Voor een vast bedrag van Euro per maand, zet ik je met je eigen kuisheidsgordel op slot Met mijn eigen slot en houd de sleutel in Mijn bezit.

Voor 25 Euro per week hebben we dan ook iedere dag minimaal 1 keer contact via Whatsapp. Voor Euro per uur kun je je kuisheid bij Mij combineren met een sessie waarin Ik je duidelijk maak wat je seksueel voorstelt; helemaal niets namelijk.

Ook kun je je kuisheid combineren met een cuckold sessie of pijn sessie, zoals hier ook beschreven. Even niets meer te zeggen hebben, even niets meer kunnen, even helemaal van de wereld zijn zonder internet, telefoon of enige andere vorm van communicatie. Even je leven en zonden overdenken of even helemaal niets hoeven te denken. Dat kan met een eenzame opsluiting sessie bij Mij.

Opsluiting kan in een mooie bench die van alle on gemakken is voorzien of in een heel klein kamertje van 1 bij 1 meter. Het kan van 2 uur tot 48 uur. Ik kom dan regelmatig kijken hoe het met je is en je van eten en drinken voorzien.

De vergoeding is dan zeker wat aangenamer. Je kunt bij Mij ook huishoudelijke taken uitvoeren. De badkamer hoort altijd schoon te zijn maar ook de vloeren hebben regelmatig een goede beurt nodig. Ook het dienen of bedienen als huisslaaf of butler zijn activiteiten die Mij soms goed uitkomen.

Het is ook erg fijn een SM-massage te geven. Er is een professionele massage tafel waar Ik je bijvoorbeeld op vast kan binden en waar dan erg fijne en soms ook minder fijne dingen kunnen gebeuren. Dit is ook uitermate geschikt voor beginnende onderdanigen om kennis te maken met overgave.

Wil je getraind worden als puppy? Er is een ruime bench, en Ik leer je met plezier goed naar je Bazin te luisteren. Heb je altijd al een beetje een vrouw willen zijn? Bij Mij kun je ook terecht met je Travestie fantasieën. Breng wel zelf je eigen dameskleding mee want Ik ben niet in het bezit van een Travestie collectie, maar Ik houd dus wel van het bezig zijn met een leuk sletje.

Me tijdens een sessie concentreren op je pik je en ballen kan ook erg leuk zijn. Ook ben Ik in het bezit van een mooie set Sounds, wat dit spel nog leuker kan maken. Tot welke maat kun jij gaan? Droom je ervan om een Mooie Dominante Vrouw zoals Ik helemaal boven je te hebben of eigenlijk wel op je wil hebben? Trampling is iets wat Ik ook zo nu en dan erg leuk vind om te doen. Dat kan zacht en op blote voeten maar ook hard met naald hakken.

Ik gebruik je als voetveeg en toorn hoog boven je uit. Voel Mijn macht en Mijn gewicht op je en draag Me met eerbied.
meesteres zoekt huisslaaf grootetieten

Mijn vriendin was op visite. Speurend liep ze door mijn huis, kleine lokgeluidjes makend met haar tong. Ik schoot in de lach. En ik vertelde haar hoe ik die laatste dag nog een sms-je van hem had ontvangen, waarin hij vertelde hoe blij hij was, en hoe dankbaar dat hij mij mocht dienen.

Ik had de verbinding verbroken en nooit meer iets van hem gehoord. Ik had ook gevloekt! Want hij was leuk, en zij en ik hadden samen een hele avond met en van hem genoten! Zij was komen eten, en hij mocht ons bedienen. Voor elk sigaretje wat we opstaken riepen we hem uit de keuken en tijdens het eten hadden wij hem een striptease laten doen, waarbij we het hadden vermeden om elkaar aan te kijken, omdat hij het zo klungelig deed!

Maar hij was lief, daar waren we het beiden over eens. En na het eten hadden we hem mee naar de kelder genomen, omdat ik mijn nieuwe Violet Wand even uit wilde proberen. Ook daar hebben we nog vreselijk lol gehad, omdat ik het riempje van de elektro niet om zijn ballen kreeg!

Dat geloofde mijn vriendin natuurlijk niet! Zelfs als ik er niet was. Breng wel zelf je eigen dameskleding mee want Ik ben niet in het bezit van een Travestie collectie, maar Ik houd dus wel van het bezig zijn met een leuk sletje. Me tijdens een sessie concentreren op je pik je en ballen kan ook erg leuk zijn. Ook ben Ik in het bezit van een mooie set Sounds, wat dit spel nog leuker kan maken.

Tot welke maat kun jij gaan? Droom je ervan om een Mooie Dominante Vrouw zoals Ik helemaal boven je te hebben of eigenlijk wel op je wil hebben? Trampling is iets wat Ik ook zo nu en dan erg leuk vind om te doen. Dat kan zacht en op blote voeten maar ook hard met naald hakken.

Ik gebruik je als voetveeg en toorn hoog boven je uit. Voel Mijn macht en Mijn gewicht op je en draag Me met eerbied. Ook is het heerlijk een man of vrouw aan Mijn voeten te hebben die mijn Laarzen, schoenen of voeten aanbidt. Heb je altijd al wat willen weten wat er anaal mogelijk is? Soms heb ik echt zin om een man eens flink te nemen met Mijn strap-on. Of wil je meer? Wil je opgerekt worden of zelfs een hele hand erin?

Fisting is iets wat Ik goed kan opbouwen bij de juiste klik. Denk jij dat aan te kunnen? Bij volledige overgave is het vaak ook erg leuk om het hele leven in Mijn hand te nemen. Niet als jij dat wil maar wanneer IK dat wil. Ademcontole is vertrouwen, hoe ver kun je voor Mij gaan? Soms vind Ik het ook erg mooi om je adem te beheersen door met Mijn prachtige bedekte billen op je gezicht te zitten. Wat een eer om zo dicht bij je Meesteres te mogen zijn!

Ben je een miezerig mannetje? Heb je een te kleine pik of een te dikke buik? Schaam je je voor wie je bent of wat je doet?

Ik spuug erop en maak je duidelijk dat het waardeloos is en dat je, indien dat überhaupt mogelijk is, er wat aan moet doen. Heb je straf verdiend, ben je stout geweest of droom je er gewoon van door Mij eens een flink pak op je blote billen te krijgen? Spanking is vaak voor Mij een mooie manier om je wat bij te brengen of om je op te warmen voor meer pijn, verdiend of niet want soms geniet Ik er zelf gewoon van.

Als je niet wil luisteren dan moet je het soms voelen. Face-slapping is voor Mij een ultiem middel om aan te geven dat je Mij niet respecteert, niet goed luistert of dat je beter op moet letten.

Home Alles over mij Recensies. Hoe lang kun jij zonder orgasme? Buiten spelen, dinner, shopping, club date? Puppy Training Wil je getraind worden als puppy? Travestie Heb je altijd al een beetje een vrouw willen zijn? Cock and Ball Torture Me tijdens een sessie concentreren op je pik je en ballen kan ook erg leuk zijn. Trampling Droom je ervan om een Mooie Dominante Vrouw zoals Ik helemaal boven je te hebben of eigenlijk wel op je wil hebben?

...Afspraak gangbang prive pijpen

  • Pijpdate zwolle vrouwen zoeken seks
  • Zeer natte kut vrouw pijpt jongen
  • Meesteres zoekt huisslaaf grootetieten

Prive dames belgie heet wijf neuken


Bij Mij kun je ook terecht met je Travestie fantasieën. Breng wel zelf je eigen dameskleding mee want Ik ben niet in het bezit van een Travestie collectie, maar Ik houd dus wel van het bezig zijn met een leuk sletje. Me tijdens een sessie concentreren op je pik je en ballen kan ook erg leuk zijn. Ook ben Ik in het bezit van een mooie set Sounds, wat dit spel nog leuker kan maken. Tot welke maat kun jij gaan?

Droom je ervan om een Mooie Dominante Vrouw zoals Ik helemaal boven je te hebben of eigenlijk wel op je wil hebben? Trampling is iets wat Ik ook zo nu en dan erg leuk vind om te doen. Dat kan zacht en op blote voeten maar ook hard met naald hakken. Ik gebruik je als voetveeg en toorn hoog boven je uit. Voel Mijn macht en Mijn gewicht op je en draag Me met eerbied. Ook is het heerlijk een man of vrouw aan Mijn voeten te hebben die mijn Laarzen, schoenen of voeten aanbidt.

Heb je altijd al wat willen weten wat er anaal mogelijk is? Soms heb ik echt zin om een man eens flink te nemen met Mijn strap-on. Of wil je meer? Wil je opgerekt worden of zelfs een hele hand erin? Fisting is iets wat Ik goed kan opbouwen bij de juiste klik.

Denk jij dat aan te kunnen? Bij volledige overgave is het vaak ook erg leuk om het hele leven in Mijn hand te nemen. Niet als jij dat wil maar wanneer IK dat wil. Ademcontole is vertrouwen, hoe ver kun je voor Mij gaan?

Soms vind Ik het ook erg mooi om je adem te beheersen door met Mijn prachtige bedekte billen op je gezicht te zitten. Wat een eer om zo dicht bij je Meesteres te mogen zijn! Ben je een miezerig mannetje?

Heb je een te kleine pik of een te dikke buik? Schaam je je voor wie je bent of wat je doet? Ik spuug erop en maak je duidelijk dat het waardeloos is en dat je, indien dat überhaupt mogelijk is, er wat aan moet doen. Heb je straf verdiend, ben je stout geweest of droom je er gewoon van door Mij eens een flink pak op je blote billen te krijgen? Spanking is vaak voor Mij een mooie manier om je wat bij te brengen of om je op te warmen voor meer pijn, verdiend of niet want soms geniet Ik er zelf gewoon van.

Als je niet wil luisteren dan moet je het soms voelen. Face-slapping is voor Mij een ultiem middel om aan te geven dat je Mij niet respecteert, niet goed luistert of dat je beter op moet letten. Home Alles over mij Recensies. Hoe lang kun jij zonder orgasme? Buiten spelen, dinner, shopping, club date?

Puppy Training Wil je getraind worden als puppy? Travestie Heb je altijd al een beetje een vrouw willen zijn? Cock and Ball Torture Me tijdens een sessie concentreren op je pik je en ballen kan ook erg leuk zijn.

Bij interesse hoor ik een reactie. Zowel Dominante Meesters, Meesteressen en Stellen als onderdanige slaven, slavinnen en stellen kunnen hier hun oproep advertentie plaatsen. Uw advertentie wordt eerst beoordeelt door ons Team voordat de advertentie geplaatst wordt. Een duidelijke foto is wel verplicht! Ik ben een zeer oude slaaf zoek een zeer oude Meester soft SM!

Dominante en zeer potente Bull voor ouder stel! Meesteres Car 53 Rubriek: Meesteres zoekt slaaf   Meester zoekt slaaf   Meester zoekt onderdanig-stel