Kaarsvet sex neuken in sexclub

kaarsvet sex neuken in sexclub

Ik had mij zwaar opgemaakt, had een kort rokje aan en een bloes. Karel keek wel maar zij niks. Hij zij niks en gaf mij de sleutels. Wat hij niet wist was dat ik die pagina over buitenseks heb gelezen en nu naar zo een plek toe reed om te kijken wat hij zou doen.

Tijdens de rit keek hij steeds naar mij. Ik reed een grote parkeerplaats bij een grote waterplas op en stopte. Dit is namelijk een seks parkeerplaats. Even kijken of ik een leuke dame voor je kan vinden? Of durf je nu niet meer? Er reden auto's af en aan. Hier en daar stonden een paar mannen bij een auto om te kijken wat er in gebeurde of ze werden door het raampje gepijpt of afgetrokken.

Ik zag een stel de auto uit lopen. Zij liepen naar een bankje en gingen zitten. Er kwamen ook twee mannen aan lopen. Een kwam naast haar zitten en de andere bleef staan. Haar man maakte haar jas los. Tot mijn verbazing had ze niks aan. De man naast haar pakte haar borsten en haar man pakte haar tussen de benen. Even later haalde die andere man zijn lul uit zijn broek. Ze pakte hem en trok er aan. Die drie mannen hadden allemaal hun lul uit hun broek ze pijpte ze om de beurt.

Probeer haar maar te neuken" moedigde ik hem aan. Nu stapte hij uit liep er heen. Even later was hij de vierde die ze pijpte. Ik vond het een geil gezicht wat daar gebeurde.

Even later hoorde ik een man klaar komen. Hij spoot over haar gezicht heen. Karel likte maar door en er kwam weer een man klaar. Die liep toen ook weg.

De derde spoot ook over haar heen en Karel likte haar klaar zo te horen. De man naast haar knikte en Karel begon haar te neuken. Bij mij om de auto liep ook een man. Hij kwam nu naast mij staan. De man groette en ik groette terug. Hij zag er goed uit, ik schatte hem veertig jaar.

Hij wreef over zijn lul. Ik pakte hem en begon hem te pijpen. Ik pijpte de man. Hij voelde aan mijn borsten, begon te kreunen en ik trok hem verder klaar. Even later hoorde ik Karel kreunen dat hij klaar kwam. De man liep weg en even later kwam Karel er weer aan.

Toen hij weer in de auto zat vroeg ik hem of het lekker was geweest. Hij knikte van ja. Zo 'n jong kutje? Ga jij ook wat doen of wil je naar huis? Dan zien we wel. Van hier af kun je alles zien. Ik ga ook alleen. Ik stapte uit liep wat rond en zette me op het bankje. Er kwamen wel wat auto's aanrijden maar die reden door. Toen stopte er een Golf. Er zaten twee mannen in. Toen ze dichterbij kwamen zag ik dat het twee jongens waren.

Ik kon jullie oma zijn. Pak ze dan maar. Ik had geen bh om dus mijn zware borsten waren meteen bloot. Ze pakten alle bij een tepel in hun mond en zogen er op. Ik wil jullie lullen voelen. Al vlug voelde ik een hand onder mijn rok. Ik had mijn slip in de auto al uitgedaan en mijn kut was al nat. Mijn benen werden uit elkaar geduwd en ik voelde een vinger in mijn kut. Er kwam nog een man aanlopen. Ik schat veertig jaar. Hij stond even te kijken haalde zijn lul uit zijn broek en trok er aan.

Mijn kut sopte over en ik voelde nu een tong op mijn kutje. De jongen die mij likte wreef nu met zijn lul tegen mijn kut aan. Het geil liep eruit. Ik liep naar de keuken waar hij naar toe was gegaan. Hij glimlachte toen hij mij zag. Dat gebeurt wel vaker. Ik rook even aan het glas witte wijn en glimlachte. Ik wist wat er ging gebeuren als ik dronk, dan gingen bij mij de remmen er af. Het had me meermalen in precaire situaties gebracht en dat was ook de reden dat ik eigenlijk nooit meer dronk.

Ik lust het wel, alleen Ik word dan nogal Dat kunnen we hier natuurlijk niet hebben. De warmte verspreidde zich onmiddellijk over mijn hele lichaam.

Zullen we Dirk hier laten liggen en even naar de tuin gaan, of zullen we hem wakker maken? Dirk krijgen we toch niet meer wakker. Ik knikte en mijn halfvolle glas werd tot de rand bijgevuld. Hij keek me aan en knipoogde. Ik voelde me heerlijk warm van binnen en genoot van zijn gezelschap. Tegelijk wist ik zeker dat hij op me geilde en ik genoot er dan ook van om voor hem uit naar de tuindeuren te lopen.

Zo kon hij goed naar mijn billen kijken. Buiten was het een heerlijke warme zomeravond, gelukkig want ik droeg niet meer dan een hotpants en een T-shirtje.

We hadden beiden een glas in onze hand dus dat ging niet. Ik nam nog een grote slok en draaide me om. Ik voelde me al een beetje aangeschoten worden en doordat ik me omdraaide verloor ik mijn evenwicht. De wijn uit mijn glas klotste op mijn shirt en het glas viel in het gras. Ik hing in zijn armen tot hij me weer in evenwicht bracht.

Giebelend wankelde ik op mijn voeten. Mijn T-shirt drijfnat van de wijn. Oh, neem me hier en nu! Dacht ik bij mezelf en was een en al geilheid. Dirks vader stond onmiskenbaar met zijn halfharde lul naar me te kijken terwijl ik een nutteloze poging deed mijn T-shirt te fatsoeneren, ik schaamde me een beetje omdat mijn tepels glashelder door de natte stof te zien waren maar tegelijk werd ik er geil van. Ik keek hem wantrouwend aan alsof ik wilde zeggen, ja, ja, je wilt mijn borsten zeker zien.

Mijn borsten deinden naar beneden terwijl ik het shirt over mijn hoofd stroopte. Ik deed het extra langzaam om hem ruim de gelegenheid te geven naar mijn tieten te kijken. Ik kronkelde me in zijn vest en snoof zijn aftershave op. Als een krols poesje draaide ik mijn kont tegen hem aan en voelde zijn lange dikke lul door de stof van zijn broek. Hij bleef staan terwijl ik zachtjes tegen zijn lul aan stond te rijden. Voor ik het zelf in de gaten had streelde ik met mijn hand achterlangs de binnenkant van zijn dij waar ik de volledige omvang van zijn lul betastte.

Ik kreeg mijn hand niet volledig om zijn lul, zo dik was hij. Oh, ik voelde me plots een klein meisje ten opzichte van deze grote beer van een vent. Ik keek met grote vragende ogen omhoog. Ik probeerde zo te kijken. Hij knoopte zijn broek los die nu op zijn enkels zakte en ik gleed met een hand in zijn boxershort. Wat een heerlijke warme lul, kon ik deze wel hebben?

Ik slaakte een klein kreetje en streelde hem van boven tot onder. Toen ik hem wat steviger vastpakte en zijn voorhuid over zijn eikel stroopte voelde ik dat hij steeds harder werd.

Ik stroopte al huppelend onder de sterrenhemel mijn broekje en slip naar beneden en stopte even om er uit te stappen, ik voelde de zwoele buitenlucht langs mijn schaamlippen wat me nog geiler maakte.

.

Amateur pjes tiener zoekt sekskaarsvet sex neuken in sexclub

Ik had mij zwaar opgemaakt, had een kort rokje aan en een bloes. Karel keek wel maar zij niks. Hij zij niks en gaf mij de sleutels. Wat hij niet wist was dat ik die pagina over buitenseks heb gelezen en nu naar zo een plek toe reed om te kijken wat hij zou doen. Tijdens de rit keek hij steeds naar mij. Ik reed een grote parkeerplaats bij een grote waterplas op en stopte. Dit is namelijk een seks parkeerplaats.

Even kijken of ik een leuke dame voor je kan vinden? Of durf je nu niet meer? Er reden auto's af en aan. Hier en daar stonden een paar mannen bij een auto om te kijken wat er in gebeurde of ze werden door het raampje gepijpt of afgetrokken.

Ik zag een stel de auto uit lopen. Zij liepen naar een bankje en gingen zitten. Er kwamen ook twee mannen aan lopen. Een kwam naast haar zitten en de andere bleef staan. Haar man maakte haar jas los. Tot mijn verbazing had ze niks aan. De man naast haar pakte haar borsten en haar man pakte haar tussen de benen. Even later haalde die andere man zijn lul uit zijn broek. Ze pakte hem en trok er aan.

Die drie mannen hadden allemaal hun lul uit hun broek ze pijpte ze om de beurt. Probeer haar maar te neuken" moedigde ik hem aan. Nu stapte hij uit liep er heen. Even later was hij de vierde die ze pijpte.

Ik vond het een geil gezicht wat daar gebeurde. Even later hoorde ik een man klaar komen. Hij spoot over haar gezicht heen. Karel likte maar door en er kwam weer een man klaar. Die liep toen ook weg. De derde spoot ook over haar heen en Karel likte haar klaar zo te horen.

De man naast haar knikte en Karel begon haar te neuken. Bij mij om de auto liep ook een man. Hij kwam nu naast mij staan. De man groette en ik groette terug. Hij zag er goed uit, ik schatte hem veertig jaar. Hij wreef over zijn lul. Ik pakte hem en begon hem te pijpen. Ik pijpte de man. Hij voelde aan mijn borsten, begon te kreunen en ik trok hem verder klaar. Even later hoorde ik Karel kreunen dat hij klaar kwam. De man liep weg en even later kwam Karel er weer aan.

Toen hij weer in de auto zat vroeg ik hem of het lekker was geweest. Hij knikte van ja. Zo 'n jong kutje? Ga jij ook wat doen of wil je naar huis? Dan zien we wel. Van hier af kun je alles zien. Ik ga ook alleen. Ik stapte uit liep wat rond en zette me op het bankje.

Er kwamen wel wat auto's aanrijden maar die reden door. Toen stopte er een Golf. Er zaten twee mannen in. Toen ze dichterbij kwamen zag ik dat het twee jongens waren. Ik kon jullie oma zijn. Pak ze dan maar. Ik had geen bh om dus mijn zware borsten waren meteen bloot. Ze pakten alle bij een tepel in hun mond en zogen er op. Ik wil jullie lullen voelen.

Al vlug voelde ik een hand onder mijn rok. Ik had mijn slip in de auto al uitgedaan en mijn kut was al nat. Mijn benen werden uit elkaar geduwd en ik voelde een vinger in mijn kut. Er kwam nog een man aanlopen. Ik schat veertig jaar. Hij stond even te kijken haalde zijn lul uit zijn broek en trok er aan. Mijn kut sopte over en ik voelde nu een tong op mijn kutje.

De jongen die mij likte wreef nu met zijn lul tegen mijn kut aan. Het geil liep eruit. Ik liep naar de keuken waar hij naar toe was gegaan. Hij glimlachte toen hij mij zag. Dat gebeurt wel vaker. Ik rook even aan het glas witte wijn en glimlachte.

Ik wist wat er ging gebeuren als ik dronk, dan gingen bij mij de remmen er af. Het had me meermalen in precaire situaties gebracht en dat was ook de reden dat ik eigenlijk nooit meer dronk. Ik lust het wel, alleen Ik word dan nogal Dat kunnen we hier natuurlijk niet hebben. De warmte verspreidde zich onmiddellijk over mijn hele lichaam. Zullen we Dirk hier laten liggen en even naar de tuin gaan, of zullen we hem wakker maken? Dirk krijgen we toch niet meer wakker.

Ik knikte en mijn halfvolle glas werd tot de rand bijgevuld. Hij keek me aan en knipoogde. Ik voelde me heerlijk warm van binnen en genoot van zijn gezelschap.

Tegelijk wist ik zeker dat hij op me geilde en ik genoot er dan ook van om voor hem uit naar de tuindeuren te lopen. Zo kon hij goed naar mijn billen kijken. Buiten was het een heerlijke warme zomeravond, gelukkig want ik droeg niet meer dan een hotpants en een T-shirtje. We hadden beiden een glas in onze hand dus dat ging niet. Ik nam nog een grote slok en draaide me om.

Ik voelde me al een beetje aangeschoten worden en doordat ik me omdraaide verloor ik mijn evenwicht. De wijn uit mijn glas klotste op mijn shirt en het glas viel in het gras.

Ik hing in zijn armen tot hij me weer in evenwicht bracht. Giebelend wankelde ik op mijn voeten. Mijn T-shirt drijfnat van de wijn. Oh, neem me hier en nu! Dacht ik bij mezelf en was een en al geilheid.

Dirks vader stond onmiskenbaar met zijn halfharde lul naar me te kijken terwijl ik een nutteloze poging deed mijn T-shirt te fatsoeneren, ik schaamde me een beetje omdat mijn tepels glashelder door de natte stof te zien waren maar tegelijk werd ik er geil van. Ik keek hem wantrouwend aan alsof ik wilde zeggen, ja, ja, je wilt mijn borsten zeker zien. Mijn borsten deinden naar beneden terwijl ik het shirt over mijn hoofd stroopte. Ik deed het extra langzaam om hem ruim de gelegenheid te geven naar mijn tieten te kijken.

Ik kronkelde me in zijn vest en snoof zijn aftershave op. Als een krols poesje draaide ik mijn kont tegen hem aan en voelde zijn lange dikke lul door de stof van zijn broek. Hij bleef staan terwijl ik zachtjes tegen zijn lul aan stond te rijden. Voor ik het zelf in de gaten had streelde ik met mijn hand achterlangs de binnenkant van zijn dij waar ik de volledige omvang van zijn lul betastte.

Ik kreeg mijn hand niet volledig om zijn lul, zo dik was hij. Oh, ik voelde me plots een klein meisje ten opzichte van deze grote beer van een vent. Ik keek met grote vragende ogen omhoog. Ik probeerde zo te kijken. Hij knoopte zijn broek los die nu op zijn enkels zakte en ik gleed met een hand in zijn boxershort. Wat een heerlijke warme lul, kon ik deze wel hebben?

Ik slaakte een klein kreetje en streelde hem van boven tot onder. Toen ik hem wat steviger vastpakte en zijn voorhuid over zijn eikel stroopte voelde ik dat hij steeds harder werd. Ik stroopte al huppelend onder de sterrenhemel mijn broekje en slip naar beneden en stopte even om er uit te stappen, ik voelde de zwoele buitenlucht langs mijn schaamlippen wat me nog geiler maakte.

.


Omdat ik daar geen zeggenschap over had was het steeds weer een verrassing wat Julia voor mij in petto had, toen ik dan ook nog geblindoekt werd was het werkelijk een sensatie wat mij overkwam. Nu hoefde ik echt niet te doen alsof, ik wilde in het bijzijn van Karl mij niet zo laten gaan maar de draaitol zorgde ervoor dat ik luid kreunend, gillend mijn orgasma beleefde, mijn god dit voelde zo onwerkelijk.

Nog opwindender was het om vastgebonden aan de koorden opgedraait te worden, mij dan als een veer los liet, ik tollend op en neer over de lange dildo heen schoof. Nu draaide ik wild met mijn gegeselde kutje over de dildo, het bleef dan ook niet bij één orgasma ik kwam nu keer op keer klaar, ik kermde het uit, vloekte en tierde het uit van genot, slaakte geile kreetjes jesus wat was dit lekker.

Hier konden we wat mee, ik zag het al gebeuren, al die geile blikken van het publiek, die mij hoorden kermen, jammeren van wat mij overkwam, ik weet het zeker dat het publiek behoorlijk uit zijn dak zou gaan. We waren bij het zien van wat mij overkwam, zoal ik als een geile teef rondtollend een aantal orgasma's beleefde, er met z'n allen dan ook van overtuigt dat dit een sensatie zou worden.

De week verliep traag, alle voorbereidingen werden getroffen voor de opening van de nieuwe pornozaal. Julia wilde ons bijpraten over de opening en nodigde ons uit om met elkaar eerst wat te gaan eten bij de Pizzaria om de hoek, om vervolgens bij haar thuis de avond door te nemen. Zo anders zou het ook zijn tijdens de sm sessie, daarin zou Chantal met mij worden ingezet, gelijk aan de dildosessie. Het verbaasde ons beide dat wij ditmaal niet samen onze act mochten opvoeren. Ik sprak Julia daar nog over aan, maar zij was resoluut in haar antwoord.

Een paar dagen voor de opening belde ik nog naar Ida op of zij zin had om de opening mee te maken. De avond van de opening was het vreselijk druk van allerlei genodigden, vaste bezoekers van de club en allen die aan de verbouwing mee hadden gedaan.

Toen ik een kijkje nam in de nieuwe zaal viel het mij op dat er ook behoorlijk wat dames aanwezig waren. Julia had mij verteld dat ik in de zaal moest plaats nemen, ik moest mij wel lekker geil aankleden, zwaar overdreven opgemaakt en in vreselijk sexy kleding nam ik dan ook plaats in de zaal.

De verlichting ging uit de spots aan, tromgeroffel en daar stonden ze dan de Zweedse boys en eerlijk gezegd ik vond het heerlijke kerels om te zien en met mij de toch wel vele opgekomen dames,. Die gasten gingen uit de kleren, maakten er een showtje van om de aanwezige dames een beetje op te naaien.

Totdat Sven de zaal in liep om zgn iemand mee het podium op te krijgen. Nu werd het mij duidelijk, ik was de uitvekorene om mee te komen. Nu begreep ik pas wat Julia voor mij in petto had, de kleren werden werkelijk van mijn lijf gerukt zodat ik enkel in mijn charretelles, nijlons en hoge hakken op het podium stond om vervolgens de act op te voeren die ik normaal met de boys uitvoerde. Het bleek een sukses te zijn, velen dachten dat ik een bezoekster was en werd genomen door die vier geile kerels met hun enorme pikken.

Op het laatst werd ik op het plateau gelegd en pijpte ik die kerels één voor één, evenals ik door alle vier hard werd genomen. Als een geile slet speelde ik het spel mee een ieder in de waan latend. Zij gilde het uit om meer lullen te mogen piipen, riep zelfs hysterisch om geneukt te willen worden. Het mooie was dat daar niemand opgerekend had, zij was echt iemand uit het publiek, die wat ik later vernam een werkneemster bleek te zijn van één van de aannemers.

De eerste act was geslaagd mede door het geile kreng die overmand door de lust zich niet meer kon bedwingen. In de pauze werd er met veel plezier terug gekeken naar de eerste act. Vooral het geile kreng die zich had mogen fatsoeneren in de kleedkamers werd luidkeels ontvangen. Menige kerel probeerde nu bij haar een date te regelen, wat ik later zag, ging het geile kreng er met een aantal jonge gasten van door.

Zij verlieten laat op de avond het pand. De tweedde act was nu met Julia als meesteres, Mark als meester, Chantal als slavin en ook ik als slavin, Ik werd vastgebonden aan een Andreaskruis door Julia, ik stond daar alleen op mijn hoge hakken verder naakt vastgebonden. Werden er op mijn tepels klemmen gezet wat mij behoorlijk ophitste, mijn schaamlippen kregen dezelfde behandelijng maar dan met vier klemmen. Ondertussen moest Chantal op het plateau plaats nemen op handen en voeten, werd de neukmachine door Mark ingesteld en voor haar kontje geplaatst en kreeg zij ook nog tepelklemmen op.

Op het moment dat ik systematig werd aangepakt met de zweep, kreeg Chantal te maken met een enorme dildo in haar kontje. Zij gilde het uit, de machine penetreerde haar bijzonder snel in een hoog tempo, waarop zij heftig reageerde. Mark stopte zijn dikke pik in haar mond, Chantal zoog gulzig aan de dikke lange staaf. Toen bemoeide Julia zich ermee, om zowel Chantal als Mark te bewerken met een lange zweep. Doordat Mark werd afgezogen had Julia even de gelegenheid om Mark een dildo in zijn kont te stoten.

En waar Julia altijd weer veel plezier in had om mij een dikke lange butplug in mijn kontje te penetreren, nu was het maar een middelmatig geval en zeker niet groot. Blijkbaar vond Mark het een prettig gevoel en begon nu hevig wild te stoten tot diep in de keel van Chantal, die weer kennelijk genoot van haar neukbeurt door het machine.

Al die tijd stond ik geduldig gewillig te wachten wat er komen zal. Ik keek naar de geile scene vlak naast mij, hoorde het kreunen van Chantal en Mark aan, wat mij bijzonder geil maakte.

Op het moment dat Chantal, Mark zijn orgasma bezorgde, die zijn pik diep in haar keel leegspoot moest ik mij inhouden om zelf ook niet te kreunen van wellust. Chantal opgehitst door Mark zijn dikke pik en de neukmachine hield het niet langer, zij kermde krijste het uit. Gewillig schoof zij een ietsje op om nog beter voor de penetrerende dildo zo de stoten nog dieper te kunnen ontvangen.

Een geweldige kreet ontlokte haar en Chantal ontplofte. Haar enorme pik spoot het geile vocht tegen Mark aan, toen Mark haar nog eens hielp door haar pik af te trekken kwam er een tweedde golf sperma. Julia was zgn kwaad geworden en zweepte Chantal nu op haar rug, trok hardhadig de tepelklemmen van de borsten van Chantal, die het wel pijnlijk vond maar voor de derde keer een orgasma beleefde, door de aldoor trillend stotende dildo.

Mark kreeg de opdracht om Chantal los te maken van het neukmachine, liet zijn dildo weer uit zijn kont halen en namen het applaus in otvangst van het publiek, beide gingen richting kleedkamer.

Al die tijd had ik gewacht stond ik vastgebonden aan het kruis met mijn klemmen in, toen Julia zich tot mij wende trok zij de klemmen er bijzonder hard af. Luid gilde ik het uit en nu ik zo hard gilde van de pijn begon Julia voor straf mij te zwepen, eerst tien slagen op mijn rug, toen tien slagen op mijn pijnlijke tepels om vervolgens met haar rijzweepje mijn schaamlippen te geselen.

Julia zag dat ik ondanks de pijn genoot van haar dominantie en schroefde de slagen in een hoog tempo op, mijn lippen waren rood aangezet met lippenstift, dat voor velen een vreselijk geil gezicht was. Julia raakte op drift, sprak nu tegen het aanwezige publiek, om aan te geven hoe een slet zich zo gewillig liet pijnigen om niet veel later een orgasma te beleven.

Zo gebeurde het ook, luid gillend kermend van de pijn beleefde ik mij eerste orgasma, ondaks dat Julia haar rijzweepje hard tussen mijn gezwollen schaamlippen op en neer ranselde. De menigte keek met open mond toe er ontstond ook geroezemoes ivm dat sommigen er geil van begonnen te worden bij wat zij zagen wat er op het podium zich afspeelde.

Even kreeg ik wat rust doordat Julia de massa toesprak, maar al snel zette zij twee tepelpompjes op mijn tepels en begon deze op te pompen. Het leek alsof mijn tepels uit elkaar werden getrokken, het was echt pijnlijk. Het ergste moest nog beginnen.

Ik kreeg zo'n zelfde pompje op mijn geile liefdesknopje gezet, dat zelfs eerst lekker aanvoelde totdat Julia het hard oppompte. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Julia pompte het zo hard op alsof het leek dat ik een klein pikkie had. Het was vreselijk pijnlijk, zeker toen Julia het liet trillen met de afstandbediening. Ik stond vastgebonden, probeerde alles om maar los te komen, mijn lichaam draaide, schokte ik gilde het uit van de pijn maar mijn god wat was het geil wat was dit lekker.

Even tegen de dames, wanneer je thuis alleen zit en hebt zo'n pompje tot je beschikking moet je het echt een keer uitproberen, het is hemels lekker Julia zag ook nu dat ik er enorm van genoot, pakte een streng van tien trileitjes, stopte deze één voor één in mijn kontje en zette de afstandbediening aan. Het bleek toen nog niet genoeg, nu stopte Julia een enkel trileitje in mijn gegeselde kut, zette de afstandbedieningen van de trileitjes zo ook de pompjes op mijn tepels en mijn liefdesknopje aan.

Het licht dimde, de gekleurde spots op mij gericht gingen aan en Julia nam demonstratief afscheid van het publiek, mij vastgebonden alleen achterlatend. Mijn god ik plofte bijna uit elkaar, het maakte mij zo geil, ik schreeuwde het uit gilde om te stoppen, kermde het uit maar genoot tevens van de wellust die plaats had gemaakt voor de pijn. Nu kreunde steunde ik van geiligheid, trilde van het genot wat mijn lichaam onderging.

Nu begon ik ook nog geile kreetjes te slaken en schold de menigte uit voor sletten, pooiers, hoeren, geile pijpsletten, ik weet niet meer wat ik allemaal uitkraamde, mijn zelfbeheersing was volkomen verdwenen. Ik kwam vele malen klaar had zoveel orgasmas dat ik niet meer wist wat mij overkwam.

Ik raakte bijna in een koma, toen na een tiental minuten Chantal weer op het podium kwam, het publiek eerst nog bespeelde, door te vragen of ik mij had gedragen als een geil sletje.

Het publiek had geen medelijden met mij en ontkend de vraag. Julia zette de vbrator nu op de allerhoogste stand waardoor mijn lichaam uit elkaar barste, schokkend, onbeheerst kreunend van genot kwam ik nog eenmaal tot een orgasma. Julia genoot van hoe hulpeloos ik was overgeleverd aan haar en het publiek die eigenlijk nog verder wenste te gaan, maar zette na een aantal minuten de afstandbedieningen toch uit.

Ik stond weliswaar trillend van genot vastgebonden aan het Andreaskruis, maar was totaal uitgeput. Julia maakte alles los en begon mij nu ook van het kruis te bevrijden, vroeg aan John en Sven of zij mij wilden opvangen, ik was volkomen uitgewoond, kon bijna niet op mijn benen staan. Een luid applaus klonk van het gebiologeerde kijkende publiek, na zo'n geile demonstratie die ik als slavin had moeten doorstaan.

Onder luide bijvalsbetuigingen verliet ik het publiek die volop hadden genoten van de tweede act. Ook nu weer werden de gasten getracteerd op allerlei drankjes, cocktails, lekkere hapjes, Julia had het goed voor elkaar zij bespeelde de gasten, maar was ook de perfecte gastvrouw. Kreeg vele complimenten voor het gebodene maar ook hoe perfect alles er uit zag.

Nadat ik mij had opgefrist begaf ik mij tussen her publiek. Op afstand zag ik een aantal jonge gasten de bouwvakkers die zich te goed deden aan allerlei lekkere hapjes en veel bier. Ze zagen mij staan en waarschijnlijk door de drank hadden zij nu wel het lef en kwamen ze naar mij toegelopen, begonnen luidkeels in een kring om mij heen te zingen. Wat zij zongen wist ik niet, maar het kwam er op neer dat zij allemaal een kusje wilde hebben. Normaal gesproken geef ik daar niet zo snel aan toe, maar op deze feestelijke avond deed ik wat zij van mij verwachte, ik gaf ze onder luid gejoel, gefluit een zwoele kus vol op hun mond.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het erg leuk vond dat zij zoveel hadden genoten. Toen zij het geile kreng in het oog kregen die geobserdeert door de geile acts op het podium zich volledig had laten gaan, gingen zij met z'n allen daar weer op af, zoals ik al eerder vertelde zij ging veel later op de avond met al die gasten er van door.

Niet allen liepen van mij weg. Hij was meegekomen met zijn vrienden, maar zijn vader kwam hier ook wel eens, die kon Julia erg goed, vertelde hij mij. Door zijn hele houding en ook wel zijn uitstraling in zijn geweldig mooi maatpak kon je herkennen dat deze jonge kerel van afkomst was. Hij stelde zich voor als Adam, bleek een zoon te zijn van een gigantisch groot frisdrankenconcern, de naam zal ik niet noemen maar het is een megagroot concern.

Adam had het er over dat hij binnenkort naar zijn 2de huis op Ibiza voor een aantal dagen ging. Zonder te verblikken of te verblozen vroeg hij mij recht in de ogen aankijkend of ik zin had om met hem mee te gaan voor een weekje.

Even was ik met stomheid geslagen wist niet te antwoorden. Ik had het geluk dat Julia mij net kwam halen om de derde act op te moeten gaan opvoeren, waardoor ik geen antwoord gaf aan Adam, wel gaf ik hem nog vluchtig door, later op de avond nog met elkaar te praten.

Zo verdween ik uit zijn zicht naar de kleedkamers.. De laatste act bestond uit, dat ik in de banden zou worden opgedraaid en met snelheid over de enorme dildo zou glijden, maar eerst werd Chantal naakt alleen met haar hoge stiletto hakken aan, geboeid tegen het Andreaskruis gezet, kreeg Chantal pompjes op haar tepels gezet en werd vacuum gezogen. Julia pakte nu een enorme penispomp, schoof de peniskoker over haar dikke pik en ballen en begon het op te pompen.

De pik van Chantal werd verschrikkelijk groot, pimpel paars barste hij bijna uit zijn voegen, haar ballen waren vreselijk veel groter geworden door het vacuum te pompen. Zo stond Chantal met haar hevig opgepompte ballen en pik een vijf minuten pijn te lijden en steeds weer drukte Julia even op de handgreep van de pomp om het steeds weer meer op te pompen.

Ik keek vol bewondering naar Chantal, haar pik bleef aanzwellen, nog groter totdat Julia het genoeg vond en de pomp weer liet leeg lopen, haalde deze van haar enorme opgezwollen pik.

Wat er toen gebeurde had ik niet verwacht. Julia plaatste om de enorme pik van Chantal in een stalen peniskooi, Toen Julia de penis van Chantal in de kooi had gestopt en die met het slot had vast gemaakt aan de cockring, dan is het onmogelijk om het daar nog te stimuleren Julia trok beide ballen door de cockring, en toen de penis.

Julia gebruikte de kleinste ring die Chantal comfortabel kon dragen nou ja comfortabel? Vervolgens deed Julia de penis in de Kooi. Twee sluitsystemen werden vastgemaakt met een slotje en een sleutel. Julia pakte de microfoon en vroeg iemand in de zaal Chantal te bevrijden van haar ongemakken nlm de kuisheidgordel, vertelde er wel bij dat diegene die Chantal bevrijde er niet voor moest terug deinzen voor het feit dat Chantal haar pik zou kunnen gaan gebruiken bij de bevrijder of bevijdster.

Er klonk een geroezemoes in de zaal maar niemand reageerde echt op de uitnodiging van Julia. De arme Chantal kreeg het nog zwaarder te verduren toen de pompjes heel zachtjes begonnen te trillen, waardoor Chantal er nog eens bloedgeil van werd, waardoor haar penis behoorlijk pijnlijk aanvoelde, die had niet de ruimte om nog groter te worden.

Ik stond daar met mijn blote borsten, mijn nijlons, jarretelles en hoge hakken aan, werden mijn omhoog gestoken armen vast gezet aan de banden, moest ik lichtjes gespreid gaan staan waardoor mijn enkels nu in boeien werden vastgezet aan de grond, zodat Julia vrij spel had.

Julia bewerkte mij met haar favoriete zweepje, klein maar met een hartje als topje van de zweep. Vertelde er nu luid en duidelijk bij dat zij haar hartje aan mij schonk en begon mij pijnlijk te geselen, vooral mijn opgezwollen schaamlippen en mijn gegeselde tepels werden pijnlijk getroffen door het gemeen martelend werktuig.

Plotseling kwamen John en Sven te voorschijn op het podium en kregen de opdracht dat John zich moest laten pijpen door Chantal en Sven mij anaal moest neuken met zijn dikke pik. Chantal zoog gretig, sabbelde hevig smakkend aan de pik van John. Sven stopte eerst twee vingers in mijn gaatje om het op te rekken, om daarna zijn harde lul voorzichtig in mij te stoten..

Wel werd mij bijzonder hardhandig duidelijk gemaakt met de zweep dat ik in geen geval mocht klaarkomen. Even dreigde dit toch te gebeuren. Maar Sven liep snel om mij heen ging voor mij staan en begon zich zelf af te trekken en spoot heel bewust zijn ballen leeg op mijn in nijlons gehulde benen, het massa geil droop van mijn benen er van af. Ook John hield het niet langer vol en spoot zijn enorme hoeveelheid sperma op het gezicht van Chantal die het naar adem happend proestend overkwam.

Het aandeel van de boys was nu voorbij en verdwenen achter de gordijnen. Ik werd los gemaakt van mijn enkelboeien en werd aan de banden opgedraaid waardoor ik een ietsje omhoog kwam, om mij dan als een veer weer los te laten. Tollend op en neer als een tol schoof ikover de lange dildo heen. Nu draaide ik wild met mijn gegeselde kutje over de dildo, het bleef dan ook niet bij één orgasma ik kwam ook nu weer een aantal keer klaar, ik kermde het uit, vloekte en tierde het uit van genot, slaakte geile kreetjes jesus wat was dit lekker.

Dat ik seks heb met de vader van mijn vriendje? God weet dat ik er naar verlang. Ik zat met een drijfnatte kut op de bank te fantaseren terwijl ik samen met Dirk naar een film keek. Het enige waar ik me op concentreerde was Dirk's vader die ondertussen van alles was gaan doen in huis.

Ik volgde zijn bewegingen met gespitste oren en was me voortdurend bewust van waar hij was. Als hij achter de bank langs liep keek ik steeds even. Dirk echter zat helemaal in de film en raakte steeds meer aangeschoten van alle biertjes die hij dronk.

Ik had geen druppel alcohol aangeraakt. Het verbaasde me niet toen Dirk op een gegeven moment snurkend in de bank hing.

Het was het duiveltje op mijn schouder dat me liet opstaan toen Dirk 's vader weer beneden was. Ik liep naar de keuken waar hij naar toe was gegaan.

Hij glimlachte toen hij mij zag. Dat gebeurt wel vaker. Ik rook even aan het glas witte wijn en glimlachte. Ik wist wat er ging gebeuren als ik dronk, dan gingen bij mij de remmen er af. Het had me meermalen in precaire situaties gebracht en dat was ook de reden dat ik eigenlijk nooit meer dronk. Ik lust het wel, alleen Ik word dan nogal Dat kunnen we hier natuurlijk niet hebben. De warmte verspreidde zich onmiddellijk over mijn hele lichaam.

Zullen we Dirk hier laten liggen en even naar de tuin gaan, of zullen we hem wakker maken? Dirk krijgen we toch niet meer wakker. Ik knikte en mijn halfvolle glas werd tot de rand bijgevuld.

Hij keek me aan en knipoogde. Ik voelde me heerlijk warm van binnen en genoot van zijn gezelschap. Tegelijk wist ik zeker dat hij op me geilde en ik genoot er dan ook van om voor hem uit naar de tuindeuren te lopen. Zo kon hij goed naar mijn billen kijken. Buiten was het een heerlijke warme zomeravond, gelukkig want ik droeg niet meer dan een hotpants en een T-shirtje.

We hadden beiden een glas in onze hand dus dat ging niet. Ik nam nog een grote slok en draaide me om. Ik voelde me al een beetje aangeschoten worden en doordat ik me omdraaide verloor ik mijn evenwicht. De wijn uit mijn glas klotste op mijn shirt en het glas viel in het gras. Ik hing in zijn armen tot hij me weer in evenwicht bracht. Giebelend wankelde ik op mijn voeten. Mijn T-shirt drijfnat van de wijn. Oh, neem me hier en nu! Dacht ik bij mezelf en was een en al geilheid.

Dirks vader stond onmiskenbaar met zijn halfharde lul naar me te kijken terwijl ik een nutteloze poging deed mijn T-shirt te fatsoeneren, ik schaamde me een beetje omdat mijn tepels glashelder door de natte stof te zien waren maar tegelijk werd ik er geil van. Ik keek hem wantrouwend aan alsof ik wilde zeggen, ja, ja, je wilt mijn borsten zeker zien. Mijn borsten deinden naar beneden terwijl ik het shirt over mijn hoofd stroopte. Ik deed het extra langzaam om hem ruim de gelegenheid te geven naar mijn tieten te kijken.

Ik kronkelde me in zijn vest en snoof zijn aftershave op. Als een krols poesje draaide ik mijn kont tegen hem aan en voelde zijn lange dikke lul door de stof van zijn broek. Hij bleef staan terwijl ik zachtjes tegen zijn lul aan stond te rijden.
Wijd open kut sexfu nl


We waren bij het zien van wat mij overkwam, zoal ik als een geile teef rondtollend een aantal orgasma's beleefde, er met z'n allen dan ook van overtuigt dat dit een sensatie zou worden. De week verliep traag, alle voorbereidingen werden getroffen voor de opening van de nieuwe pornozaal. Julia wilde ons bijpraten over de opening en nodigde ons uit om met elkaar eerst wat te gaan eten bij de Pizzaria om de hoek, om vervolgens bij haar thuis de avond door te nemen.

Zo anders zou het ook zijn tijdens de sm sessie, daarin zou Chantal met mij worden ingezet, gelijk aan de dildosessie. Het verbaasde ons beide dat wij ditmaal niet samen onze act mochten opvoeren. Ik sprak Julia daar nog over aan, maar zij was resoluut in haar antwoord. Een paar dagen voor de opening belde ik nog naar Ida op of zij zin had om de opening mee te maken. De avond van de opening was het vreselijk druk van allerlei genodigden, vaste bezoekers van de club en allen die aan de verbouwing mee hadden gedaan.

Toen ik een kijkje nam in de nieuwe zaal viel het mij op dat er ook behoorlijk wat dames aanwezig waren. Julia had mij verteld dat ik in de zaal moest plaats nemen, ik moest mij wel lekker geil aankleden, zwaar overdreven opgemaakt en in vreselijk sexy kleding nam ik dan ook plaats in de zaal. De verlichting ging uit de spots aan, tromgeroffel en daar stonden ze dan de Zweedse boys en eerlijk gezegd ik vond het heerlijke kerels om te zien en met mij de toch wel vele opgekomen dames,.

Die gasten gingen uit de kleren, maakten er een showtje van om de aanwezige dames een beetje op te naaien. Totdat Sven de zaal in liep om zgn iemand mee het podium op te krijgen. Nu werd het mij duidelijk, ik was de uitvekorene om mee te komen. Nu begreep ik pas wat Julia voor mij in petto had, de kleren werden werkelijk van mijn lijf gerukt zodat ik enkel in mijn charretelles, nijlons en hoge hakken op het podium stond om vervolgens de act op te voeren die ik normaal met de boys uitvoerde.

Het bleek een sukses te zijn, velen dachten dat ik een bezoekster was en werd genomen door die vier geile kerels met hun enorme pikken. Op het laatst werd ik op het plateau gelegd en pijpte ik die kerels één voor één, evenals ik door alle vier hard werd genomen.

Als een geile slet speelde ik het spel mee een ieder in de waan latend. Zij gilde het uit om meer lullen te mogen piipen, riep zelfs hysterisch om geneukt te willen worden. Het mooie was dat daar niemand opgerekend had, zij was echt iemand uit het publiek, die wat ik later vernam een werkneemster bleek te zijn van één van de aannemers.

De eerste act was geslaagd mede door het geile kreng die overmand door de lust zich niet meer kon bedwingen. In de pauze werd er met veel plezier terug gekeken naar de eerste act. Vooral het geile kreng die zich had mogen fatsoeneren in de kleedkamers werd luidkeels ontvangen. Menige kerel probeerde nu bij haar een date te regelen, wat ik later zag, ging het geile kreng er met een aantal jonge gasten van door. Zij verlieten laat op de avond het pand.

De tweedde act was nu met Julia als meesteres, Mark als meester, Chantal als slavin en ook ik als slavin, Ik werd vastgebonden aan een Andreaskruis door Julia, ik stond daar alleen op mijn hoge hakken verder naakt vastgebonden.

Werden er op mijn tepels klemmen gezet wat mij behoorlijk ophitste, mijn schaamlippen kregen dezelfde behandelijng maar dan met vier klemmen. Ondertussen moest Chantal op het plateau plaats nemen op handen en voeten, werd de neukmachine door Mark ingesteld en voor haar kontje geplaatst en kreeg zij ook nog tepelklemmen op. Op het moment dat ik systematig werd aangepakt met de zweep, kreeg Chantal te maken met een enorme dildo in haar kontje. Zij gilde het uit, de machine penetreerde haar bijzonder snel in een hoog tempo, waarop zij heftig reageerde.

Mark stopte zijn dikke pik in haar mond, Chantal zoog gulzig aan de dikke lange staaf. Toen bemoeide Julia zich ermee, om zowel Chantal als Mark te bewerken met een lange zweep. Doordat Mark werd afgezogen had Julia even de gelegenheid om Mark een dildo in zijn kont te stoten.

En waar Julia altijd weer veel plezier in had om mij een dikke lange butplug in mijn kontje te penetreren, nu was het maar een middelmatig geval en zeker niet groot. Blijkbaar vond Mark het een prettig gevoel en begon nu hevig wild te stoten tot diep in de keel van Chantal, die weer kennelijk genoot van haar neukbeurt door het machine.

Al die tijd stond ik geduldig gewillig te wachten wat er komen zal. Ik keek naar de geile scene vlak naast mij, hoorde het kreunen van Chantal en Mark aan, wat mij bijzonder geil maakte. Op het moment dat Chantal, Mark zijn orgasma bezorgde, die zijn pik diep in haar keel leegspoot moest ik mij inhouden om zelf ook niet te kreunen van wellust. Chantal opgehitst door Mark zijn dikke pik en de neukmachine hield het niet langer, zij kermde krijste het uit.

Gewillig schoof zij een ietsje op om nog beter voor de penetrerende dildo zo de stoten nog dieper te kunnen ontvangen. Een geweldige kreet ontlokte haar en Chantal ontplofte. Haar enorme pik spoot het geile vocht tegen Mark aan, toen Mark haar nog eens hielp door haar pik af te trekken kwam er een tweedde golf sperma. Julia was zgn kwaad geworden en zweepte Chantal nu op haar rug, trok hardhadig de tepelklemmen van de borsten van Chantal, die het wel pijnlijk vond maar voor de derde keer een orgasma beleefde, door de aldoor trillend stotende dildo.

Mark kreeg de opdracht om Chantal los te maken van het neukmachine, liet zijn dildo weer uit zijn kont halen en namen het applaus in otvangst van het publiek, beide gingen richting kleedkamer. Al die tijd had ik gewacht stond ik vastgebonden aan het kruis met mijn klemmen in, toen Julia zich tot mij wende trok zij de klemmen er bijzonder hard af.

Luid gilde ik het uit en nu ik zo hard gilde van de pijn begon Julia voor straf mij te zwepen, eerst tien slagen op mijn rug, toen tien slagen op mijn pijnlijke tepels om vervolgens met haar rijzweepje mijn schaamlippen te geselen.

Julia zag dat ik ondanks de pijn genoot van haar dominantie en schroefde de slagen in een hoog tempo op, mijn lippen waren rood aangezet met lippenstift, dat voor velen een vreselijk geil gezicht was.

Julia raakte op drift, sprak nu tegen het aanwezige publiek, om aan te geven hoe een slet zich zo gewillig liet pijnigen om niet veel later een orgasma te beleven. Zo gebeurde het ook, luid gillend kermend van de pijn beleefde ik mij eerste orgasma, ondaks dat Julia haar rijzweepje hard tussen mijn gezwollen schaamlippen op en neer ranselde. De menigte keek met open mond toe er ontstond ook geroezemoes ivm dat sommigen er geil van begonnen te worden bij wat zij zagen wat er op het podium zich afspeelde.

Even kreeg ik wat rust doordat Julia de massa toesprak, maar al snel zette zij twee tepelpompjes op mijn tepels en begon deze op te pompen. Het leek alsof mijn tepels uit elkaar werden getrokken, het was echt pijnlijk. Het ergste moest nog beginnen. Ik kreeg zo'n zelfde pompje op mijn geile liefdesknopje gezet, dat zelfs eerst lekker aanvoelde totdat Julia het hard oppompte. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Julia pompte het zo hard op alsof het leek dat ik een klein pikkie had.

Het was vreselijk pijnlijk, zeker toen Julia het liet trillen met de afstandbediening. Ik stond vastgebonden, probeerde alles om maar los te komen, mijn lichaam draaide, schokte ik gilde het uit van de pijn maar mijn god wat was het geil wat was dit lekker.

Even tegen de dames, wanneer je thuis alleen zit en hebt zo'n pompje tot je beschikking moet je het echt een keer uitproberen, het is hemels lekker Julia zag ook nu dat ik er enorm van genoot, pakte een streng van tien trileitjes, stopte deze één voor één in mijn kontje en zette de afstandbediening aan. Het bleek toen nog niet genoeg, nu stopte Julia een enkel trileitje in mijn gegeselde kut, zette de afstandbedieningen van de trileitjes zo ook de pompjes op mijn tepels en mijn liefdesknopje aan.

Het licht dimde, de gekleurde spots op mij gericht gingen aan en Julia nam demonstratief afscheid van het publiek, mij vastgebonden alleen achterlatend. Mijn god ik plofte bijna uit elkaar, het maakte mij zo geil, ik schreeuwde het uit gilde om te stoppen, kermde het uit maar genoot tevens van de wellust die plaats had gemaakt voor de pijn.

Nu kreunde steunde ik van geiligheid, trilde van het genot wat mijn lichaam onderging. Nu begon ik ook nog geile kreetjes te slaken en schold de menigte uit voor sletten, pooiers, hoeren, geile pijpsletten, ik weet niet meer wat ik allemaal uitkraamde, mijn zelfbeheersing was volkomen verdwenen.

Ik kwam vele malen klaar had zoveel orgasmas dat ik niet meer wist wat mij overkwam. Ik raakte bijna in een koma, toen na een tiental minuten Chantal weer op het podium kwam, het publiek eerst nog bespeelde, door te vragen of ik mij had gedragen als een geil sletje. Het publiek had geen medelijden met mij en ontkend de vraag. Julia zette de vbrator nu op de allerhoogste stand waardoor mijn lichaam uit elkaar barste, schokkend, onbeheerst kreunend van genot kwam ik nog eenmaal tot een orgasma.

Julia genoot van hoe hulpeloos ik was overgeleverd aan haar en het publiek die eigenlijk nog verder wenste te gaan, maar zette na een aantal minuten de afstandbedieningen toch uit.

Ik stond weliswaar trillend van genot vastgebonden aan het Andreaskruis, maar was totaal uitgeput. Julia maakte alles los en begon mij nu ook van het kruis te bevrijden, vroeg aan John en Sven of zij mij wilden opvangen, ik was volkomen uitgewoond, kon bijna niet op mijn benen staan.

Een luid applaus klonk van het gebiologeerde kijkende publiek, na zo'n geile demonstratie die ik als slavin had moeten doorstaan. Onder luide bijvalsbetuigingen verliet ik het publiek die volop hadden genoten van de tweede act. Ook nu weer werden de gasten getracteerd op allerlei drankjes, cocktails, lekkere hapjes, Julia had het goed voor elkaar zij bespeelde de gasten, maar was ook de perfecte gastvrouw.

Kreeg vele complimenten voor het gebodene maar ook hoe perfect alles er uit zag. Nadat ik mij had opgefrist begaf ik mij tussen her publiek. Op afstand zag ik een aantal jonge gasten de bouwvakkers die zich te goed deden aan allerlei lekkere hapjes en veel bier. Ze zagen mij staan en waarschijnlijk door de drank hadden zij nu wel het lef en kwamen ze naar mij toegelopen, begonnen luidkeels in een kring om mij heen te zingen.

Wat zij zongen wist ik niet, maar het kwam er op neer dat zij allemaal een kusje wilde hebben. Normaal gesproken geef ik daar niet zo snel aan toe, maar op deze feestelijke avond deed ik wat zij van mij verwachte, ik gaf ze onder luid gejoel, gefluit een zwoele kus vol op hun mond. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het erg leuk vond dat zij zoveel hadden genoten.

Toen zij het geile kreng in het oog kregen die geobserdeert door de geile acts op het podium zich volledig had laten gaan, gingen zij met z'n allen daar weer op af, zoals ik al eerder vertelde zij ging veel later op de avond met al die gasten er van door. Niet allen liepen van mij weg. Hij was meegekomen met zijn vrienden, maar zijn vader kwam hier ook wel eens, die kon Julia erg goed, vertelde hij mij. Door zijn hele houding en ook wel zijn uitstraling in zijn geweldig mooi maatpak kon je herkennen dat deze jonge kerel van afkomst was.

Hij stelde zich voor als Adam, bleek een zoon te zijn van een gigantisch groot frisdrankenconcern, de naam zal ik niet noemen maar het is een megagroot concern. Adam had het er over dat hij binnenkort naar zijn 2de huis op Ibiza voor een aantal dagen ging. Zonder te verblikken of te verblozen vroeg hij mij recht in de ogen aankijkend of ik zin had om met hem mee te gaan voor een weekje. Even was ik met stomheid geslagen wist niet te antwoorden.

Ik had het geluk dat Julia mij net kwam halen om de derde act op te moeten gaan opvoeren, waardoor ik geen antwoord gaf aan Adam, wel gaf ik hem nog vluchtig door, later op de avond nog met elkaar te praten.

Zo verdween ik uit zijn zicht naar de kleedkamers.. De laatste act bestond uit, dat ik in de banden zou worden opgedraaid en met snelheid over de enorme dildo zou glijden, maar eerst werd Chantal naakt alleen met haar hoge stiletto hakken aan, geboeid tegen het Andreaskruis gezet, kreeg Chantal pompjes op haar tepels gezet en werd vacuum gezogen.

Julia pakte nu een enorme penispomp, schoof de peniskoker over haar dikke pik en ballen en begon het op te pompen. De pik van Chantal werd verschrikkelijk groot, pimpel paars barste hij bijna uit zijn voegen, haar ballen waren vreselijk veel groter geworden door het vacuum te pompen.

Zo stond Chantal met haar hevig opgepompte ballen en pik een vijf minuten pijn te lijden en steeds weer drukte Julia even op de handgreep van de pomp om het steeds weer meer op te pompen. Ik keek vol bewondering naar Chantal, haar pik bleef aanzwellen, nog groter totdat Julia het genoeg vond en de pomp weer liet leeg lopen, haalde deze van haar enorme opgezwollen pik. Wat er toen gebeurde had ik niet verwacht.

Julia plaatste om de enorme pik van Chantal in een stalen peniskooi, Toen Julia de penis van Chantal in de kooi had gestopt en die met het slot had vast gemaakt aan de cockring, dan is het onmogelijk om het daar nog te stimuleren Julia trok beide ballen door de cockring, en toen de penis. Julia gebruikte de kleinste ring die Chantal comfortabel kon dragen nou ja comfortabel? Vervolgens deed Julia de penis in de Kooi. Twee sluitsystemen werden vastgemaakt met een slotje en een sleutel. Julia pakte de microfoon en vroeg iemand in de zaal Chantal te bevrijden van haar ongemakken nlm de kuisheidgordel, vertelde er wel bij dat diegene die Chantal bevrijde er niet voor moest terug deinzen voor het feit dat Chantal haar pik zou kunnen gaan gebruiken bij de bevrijder of bevijdster.

Er klonk een geroezemoes in de zaal maar niemand reageerde echt op de uitnodiging van Julia. De arme Chantal kreeg het nog zwaarder te verduren toen de pompjes heel zachtjes begonnen te trillen, waardoor Chantal er nog eens bloedgeil van werd, waardoor haar penis behoorlijk pijnlijk aanvoelde, die had niet de ruimte om nog groter te worden. Ik stond daar met mijn blote borsten, mijn nijlons, jarretelles en hoge hakken aan, werden mijn omhoog gestoken armen vast gezet aan de banden, moest ik lichtjes gespreid gaan staan waardoor mijn enkels nu in boeien werden vastgezet aan de grond, zodat Julia vrij spel had.

Julia bewerkte mij met haar favoriete zweepje, klein maar met een hartje als topje van de zweep. Vertelde er nu luid en duidelijk bij dat zij haar hartje aan mij schonk en begon mij pijnlijk te geselen, vooral mijn opgezwollen schaamlippen en mijn gegeselde tepels werden pijnlijk getroffen door het gemeen martelend werktuig.

Plotseling kwamen John en Sven te voorschijn op het podium en kregen de opdracht dat John zich moest laten pijpen door Chantal en Sven mij anaal moest neuken met zijn dikke pik. Chantal zoog gretig, sabbelde hevig smakkend aan de pik van John. Sven stopte eerst twee vingers in mijn gaatje om het op te rekken, om daarna zijn harde lul voorzichtig in mij te stoten..

Wel werd mij bijzonder hardhandig duidelijk gemaakt met de zweep dat ik in geen geval mocht klaarkomen. Even dreigde dit toch te gebeuren. Maar Sven liep snel om mij heen ging voor mij staan en begon zich zelf af te trekken en spoot heel bewust zijn ballen leeg op mijn in nijlons gehulde benen, het massa geil droop van mijn benen er van af.

Ook John hield het niet langer vol en spoot zijn enorme hoeveelheid sperma op het gezicht van Chantal die het naar adem happend proestend overkwam. Het aandeel van de boys was nu voorbij en verdwenen achter de gordijnen. Ik werd los gemaakt van mijn enkelboeien en werd aan de banden opgedraaid waardoor ik een ietsje omhoog kwam, om mij dan als een veer weer los te laten. Tollend op en neer als een tol schoof ikover de lange dildo heen. Nu draaide ik wild met mijn gegeselde kutje over de dildo, het bleef dan ook niet bij één orgasma ik kwam ook nu weer een aantal keer klaar, ik kermde het uit, vloekte en tierde het uit van genot, slaakte geile kreetjes jesus wat was dit lekker.

Ik zag al die geile blikken van het publiek, die mij hoorden kermen, jammeren van wat mij overkwam, ik wist het zeker dat het publiek behoorlijk uit zijn dak ging. Ook nu kwam het geile kreng wat er trouwens best lekker geil uitzag als in een trans het podium op, smeekte Julia om de sleutel te mogen gebruiken om Chantal te bevrijden.

Toen de gezwollen pik vrij kwam likte het geile kreng en zoog het in een hysterisch hoog tempo af. Toen Chantal hevig kreunend klaar kwam, slikte het geil geworden sletje het vocht gulzig naar binnen om op haar handen en knieën plaats te nemen voor Chantal om zich af te laten neuken. Chantal kreeg snel een condoom om en neukte het geile kreng zo verschrikkeklijk af, zodat zij in no time gillend als een hete teef haar orgasma's beleefde, krijsend, kreunend kwam zij onder luid applaus van het meelevende publiek voor de zoveelste keer klaar.

De oudere man heeft niet een maar twee escort meisjes bes De oudere man beft het kale kutje van het meisje en neukt Met hun heerlijk glad geschoren geslachtsdeel neuken ze o Lekkerding heeft een heerlijk kaal geschoren grote kut. De oudere man komt twee keer klaar op het jonge kutje. Als je bij de club wilt moet je pijpen en geneukt worden.

Haar kont is nat van het likken van de oudere man. Terwijl de sex club eigenaar het nieuwe hoertje test kijk De oudere man beft en neukt het blonde meisje. Pijpen en beffen in standje In standje 69 pijpt de geile huisvrouw de grote neger lul. De oudere man pijpen zijn anus likken gebeft en geneukt w Laat mijn slappe lul maar snel hard worden in je mondje. De oudere man krijgt van het tiener meisje een pijp beurt De oudere man neukt het tippelende meisje in zijn badkamer.

De oudere man leegt zijn grote lul in het kale kutje van In standje 69 laat hij zijn neger lul pijpen terwijl hij

kaarsvet sex neuken in sexclub