Kaal kutje vingeren gewoon lekker neuken

kaal kutje vingeren gewoon lekker neuken

Terwijl Mies haar vriendinnetje zat te beffen, voelde ze hoe haar kontgaatje gelikt werd door Sandra. Ze genoot van de tong in haar kontje , en duwde haar eigen tong diep in het lekkere kutje van Renate om haar vriendinnetje eens geil te laten klaarkomen.

Mies sloot haar lippen rond het gezwollen clitje van haar vriendin, en Renate voelde de tong van Mies over haar clitje flitsen. Hijgend en kreunend trok ze Mies aan haar haren en kreunde: Ondertussen trok Sandra de billen van Mies stevig uit elkaar, en was vol overgave het strakke kontgaatje van haar vriendin aan het likken.

Renate opende haar ogen een beetje omdat ze wilde zien hoe Mies haar kutje aan het likken en vingeren was, en ze schrok heel even van de volwassen congierge die in de deuropening stond toe te kijken hoe de drie mooie jonge meisjes elkaars kutjes en kontgaatjes lagen uit te likken. Hij had zijn broek op zijn enkels hangen, en stond langzaam aan zijn keiharde pik te trekken.

Ze vermande zich en wist dat haar vriendinnen hem niet konden zien, en daardoor gingen al haar remmingen los. Ze likte haar lippen terwijl ze gebiologeerd naar de keiharde dikke pik van de man stond te kijken, die langzaam de voorhuid heen en weer bewoog.

Ze trok Mies harder aan haar haren en kirde hardop zodat de congierge haar kon horen: Lik mijn kutje uit, maak me klaar" en ze knipoogde naar de volwassen man die haar een jaar of 40 leek. Normaal zou ze nooit op deze manier kijken naar een oudere man, maar mijn hemel wat had deze man een mooie dikke pik. Ze voelde de tong en lippen van Mies in haar kutje en over haar clitje, en haar geile sappen stroomden langs de vingers van haar vriendin terwijl ze zag hoe de congierge zijn schoenen uitdeed en uit zijn broek stapte.

Renate wilde die lekkere dikke pik proeven, en wenkte hem dichterbij. Langzaam kwam de oudere man met zijn mooie harde pik dichterbij, en Renate zag hoe hij naar het uitgestoken kontje van Sandra keek die vol overgave het kontgaatje van Mies aan het likken was. Ze kreeg een ideetje waar haar gladde kale kutje nog natter van werd, en met haar ogen gebaarde ze de congierge richting het mooie jonge kontje van Sandra.

Renate zag een druppeltje vocht langs de dikke eikel van de congierge glijden, en knikte goedkeurend toen hij op zijn knieën achter de knappe Sandra ging zitten die nog steeds niks in de gaten had en alleen maar aan het geile kontgaatje van Mies dacht. Renate voelde haar geile kutje druipend samentrekken toen de congierge ook zijn shirt uittrok. De man was echt zeker weten een jaar of 40, en voor een meisje van 16 dat zo geil is als boter is elke pik welkom maar die van een volwassen man van 40 is toch wel een ander verhaal.

Dit was fout, en daardoor bloedgeil en Renate wilde zien hoe hij zijn lekkere dikke pik in haar vriendin zou steken. Ze knipoogde goedkeurend richting zijn keiharde pik die volledig kaalgeschoren was, en ze zag hoe Sandra schrok toen de congierge zijn grote volwassen handen op het kleine jonge kontje van het meisje legde en haar strakke billen omvatte. Zijn handen waren zo groot dat haar hele billen erdoor bedekt werden, en Sandra kwam heel even een beetje omhoog.

Ze keek over het kontje van Mies naar Renate, en ze zag haar geil glimlachen naar de persoon die achter Sandra was komen zitten. Sandra wilde haar hoofd omdraaien, maar zag Renate zachtjes haar hoofd schudden ten teken dat ze gewoon door moest gaan en het moest laten gebeuren. Hierdoor voelde Sandra haar kutsappen druipen en duwde haar kontje naar achteren en zo hoog mogelijk, en terwijl ze haar tong weer lekker diep in het geile kontgaatje van Mies duwde, voelde ze iets tussen haar billen duwen.

Renate werd gek van geilheid en duwde haar kutje tegen de likkende tong van Mies en terwijl deze 2 vingers in het kutje van Renate duwde en stevig op haar clitje aan het zuigen was, kwam Renate schokkend en sidderend keihard klaar.

Mies trok haar vingers uit het strakke kutje van Renate en duwde haar geopende mond op het klaarkomende gladde kutje van haar vriendin. Ze wilde de kutsappen en het orgasme van Renate uit diens geile kutje likken, en voelde de kutsappen over haar mond stromen. Ondertussen duwde Sandra haar tongetje zo diep mogelijk in het strakke kontgaatje van Mies, en voelde hoe de man achter haar zijn dikke eikel tussen haar opengetrokken billen duwde.

De man pakte zijn lekkere dikke pik vast, en haalde hem tussen de kleine mooie billen van het jonge meisje door. Hij duwde zijn pik lager en Sandra duwde haar kontje omhoog tot ze de eikel van de man achter haar tegen haar zeiknatte smachtende kutje voelde. Ze duwde haar heupen wat omhoog en ze voelde hoe haar kontje stevig uit elkaar getrokken werd. Ze voelde de dikke eikel tussen haar natte gladde kutlipjes en duwde haar kontje in een keer naar achteren, waardoor haar strakke jonge kutje in een beweging zo ver mogelijk over de keiharde pik gleed.

Door deze heerlijke dikke pik zo diep in haar geile kutje kwam ze al bijna klaar, en ze begon neukende bewegingen te maken waardoor haar natte kutje nu heerlijk geil over de pik bewoog. Aan de handen en de dikke pik voelde ze wel dat de man achter haar wist wat hij deed, en terwijl ze haar tong terughaalde en een vinger in het kontgaatje van Mies duwde om haar geile kontje te vingeren draaide ze haar hoofd een beetje om om te kunnen zien wiens geile pik ze in haar kutje voelde.

Renate liet haar geile kutje heerlijk uitlikken door Mies, en lag nog trillend na te genieten van haar orgasme. Mies genoot van de kutsappen van Renate en wilde niet loslaten. Ze bleef likken en zuigen en dronk de kutsappen van haar vriendin uit diens heerlijke kale kutje, totaal onwetend van wat er achter haar allemaal gebeurde. Ze genoot van de vinger in haar kleine strakke kontgaatje en begon te verlangen naar een lekkere dikke pik in haar strakke geile kontje.

Renate pakte Mies haar hoofd vast en trok haar aan haar haren omhoog terwijl ze geil fluisterde: Sandra draaide wat verder en schrok zich een ongeluk nu ze zag dat ze haar gladde jonge kutje over de harde pik van een veel oudere man had geduwd.

Ze liet zich neuken door een man die ouder leek dan haar eigen vader. Behalve geschrokken vond ze dit eigenlijk toch wel heel erg fout en geil en liet zich nu heerlijk intens en ongegeneerd door de oudere man in haar kutje neuken. Hij kon het wel, hij had echt een heerlijke dikke harde pik en wow wat kon deze man lekker neuken zeg.

Sandra beet op haar onderlip en begon het kontgaatje van Mies steeds harder en steviger te vingeren, terwijl ze de pik van de man lekker diep in haar zuigende kutje voelde pompen. Mies liet zich door Sandra in haar strakke kontgaatje vingeren en duwde ondertussen 2 vingers diep in het heerlijke kutje van Renate. Renate keek omlaag naar Mies, en fluisterde: Mies draaide haar hoofd om zonder haar vingers uit het zeiknatte geile kutje van haar vriendin te halen, en toen ze zag dat Sandra zich door een veel oudere man heerlijk geil in haar kutje liet neuken begon ze haar vingers nog stevig in het geile kutje van Renate te pompen.

Sandra vingerde Mies nu heel stevig in haar lekkere geile kontje en ze voelde dat Mies ervan genoot. Ze duwde een tweede vinger in het nog steeds erg strakke kontgaatje van haar vriendin, terwijl ze de keiharde pik van de oudere congierge diep in haar kale geile kutje voelde pompen. Haar kutsappen stroomden langs de heerlijk pompende pik van de oudere man, en met haar andere hand begon ze stevig over haar clitje te wrijven. Mies kwam klaar door de vingers in haar kontje en de aanblik van haar jonge lekkere vriendinnetje die stevig werd geneukt door een veel oudere man, en ze voelde dat Renate ook nog een keer klaarkwam op haar diep pompende vingers.

Langzaam liet ze zich voorover zakken waardoor de vingers van Sandra uit haar kontgaatje gleden, die dezelfde hand nu op de grond zette om zichzelf overeind te houden nu ze zo heerlijk en stevig haar geile jonge kutje geneukt werd. Ze voelde hoe de oudere dikke pik haar geile strakke kutje volledig opvulde en terwijl ze hard op haar clitje duwde, kwam ze keihard klaar op de lekkere harde pik van deze oudere neukerd. Ze wist nu al dat ze zich vaker zou gaan laten neuken door deze man, zo heerlijk en intens voelde zijn pik.

Haar klaarkomende kutje kneep stevig in de pompende pik, en ze bewoog nagenietend iets langzamer met haar kutje over zijn pik. Mies draaide zich om en kroop omgekeerd onder Sandra door, tot ze met haar gezicht tussen diens benen zat en een perfect uitzicht had op die flinke oudere pik die droop van de geile kutsappen van het jonge kutje dat hij aan het neuken was.

Ze zag de kaalgeschoren ballen van de man en boog omhoog, opende haar mond en sloot haar lippen over een van de man zijn ballen. Ze zoog er verwoed op, en nam daarna zijn andere bal in haar mond. Ze begon vol overgave op de oudere man zijn geschoren balzak te zuigen en te likken, terwijl de bijbehorende pik heerlijk langzaam en diep in het geile kutje van haar vriendin bewoog.

Met haar handen pakte ze de lekkere tieten van Sandra vast en begon ze te kneden, terwijl Renate op de grond tussen de benen van Mies was gekropen en nu het mooie kutje van Mies ongegeneerd uit lag te likken. Aan het samentrekken van de ballen van de man merkte Mies dat hij klaar ging komen, en ze fluisterde hees: Mies werd gek van verlangen en kwam klaar op de tong van Renate terwijl ze voelde hoe de oudere man zijn dikke kleverige zaad diep in haar keel aan het spuiten was, en zoog verwoed en intens op de dikke eikel van de man om geen druppel te missen.

Ze slikte en slikte en genoot van het warme zaad in haar keel, en aan de gedachte dat haar jonge keeltje door een oudere man werd volgespoten met lekker geil zaad. Nadat hij de keel van het lekkere jonge meisje had volgespoten en voelde dat ze op zijn eikel bleef zuigen, voelde hij dat zijn pik ondanks zijn leeftijd keihard bleef.

Mies was dol op pijpen en vooral op lekker heet mannenzaad in haar keel, en bleef op de dikke pik van de man zuigen. Ze voelde dat hij hard bleef en bedacht zich geen moment: Hij duwde zijn eikel die nog zeiknat was van het kutsap en het speeksel van de twee knappe jonge meisjes, tegen het ontzettend strakke kontgaatje van dit lekkere knappe jonge meisje en zuchtte diep.

Mies werd gek, ze wilde in haar kont geneukt worden en het feit dat het een oudere man was maakte haar nog gekker van verlangen.

Sandra lag op haar rug met haar benen wijd gespreid voor Mies op de grond, en Renate twijfelde geen moment en zette een knie aan weerszijden van het hoofd van haar vriendin en liet zich zakken. Ze zei meteen ja, ik had eigenlijk ook niet anders verwacht Maar goed ze wou mee, heej! Natuurlijk wist ik allang wat er voor mij in petto zat! In de bus naar mijn huis praten we nog verder. We zaten achterin en ik had me arm over haar heen gelegd.

Op een gegeven moment keek ze me zeer geil aan en ik wist dat dit het momentje was dat ik ze wou zoenen. Ik pakte haar op de mond en draaide rondje met mijn tong terwijl ik eraan dacht hoe het zou zijn om haar te beffen! Ze streelde met haar hand over mijn lul die al hard was geworden. We stopten en keken elkaar de rest van de rit aan. Bij mij aan gekomen ging het feest pas echt beginnen.

Ze ging op mijn bank zitten, met haar benen wijd. Ik kon zo haar slipje zien en ik trok mijn kleren uit en vroeg of ze me wou pijpen! Dat wilde dit geile sletje wel. Ze hoefde er geen 2 keer over na te denken in ieder geval. Ze trok eerst aan mijn lul en begon hem toen van onder tot boven te likken. Toen stopte ze hem in haar mond en begon me te pijpen. Ik werd er zwaar geil van om te zien hoe haar geile koppie mij aan het afzuigen was.

Ik pakte haar bij haar kop en drukte mijn lul haar pijpmondje in. Ze ging steeds sneller zuigen en ook steeds dieper totdat mijn pik helemaal in haar mondje zat. Het arme sletje kon niet meer, ze had genoeg gezogen! Jammer ik had gehoopt dat ze mijn sperma wou slikken. Ik deed haar rokje uit en deed het bandje van haar bh los. Ongelooflijk die dikke tieten van haar, het waren mooie grote ronde tieten.

Ik zoog aan haar tepels en ging met mijn hand over haar slipje toen we weer gingen tongzoenen. Ik moest aan haar kutje denken en hoopte dat het kaal was. Na een paar minuten zoenen stopte we en trok ik haar slipje uit. Zeer geil, haar kutje was inderdaad helemaal klein en ze had echt een mooi klein spleetje.

Ik begon haar kale kutje lekker te likken. Ook ging ik met mijn tong echt in haar nauwe tienerkutje. Ze vond het heerlijk. Ze genoot echt ervan hoe ik haar kutje deed beffen.

Ik heb ongeveer 10 minuten lang haar kutje gebeft. Toen ik haar kutje lekker hard gebeft wou ze net als ik lekker neuken. Ze ging met haar benen wijd en begon haar kutje te vingeren terwijl ze me bloedgeil aankeek. Ik ging boven haar liggen en stopte mijn lul die zeker 21cm groot stijf is en penetreerde haar eerst teder.

Wel stopte ik mijn grote lul keer op keer hard in haar nauwe kutje. Iedere keer als ik mijn lul eruit trok voelde ik dat mijn pik door haar kutje fijn gezogen werd.

Dat was echt een heerlijk fijn gevoel. Maar ik ben een man die van hard neuken houd en zeker als er zon lekker jong ding onder me ligt. Ik neukte het geile sletje snoeihard in haar nauwe kutje.

Zo hard als ik kon neukte ik haar.

..

Erotische massage gelderland sexdate emmeloordkaal kutje vingeren gewoon lekker neuken

Terwijl Mies haar vriendinnetje zat te beffen, voelde ze hoe haar kontgaatje gelikt werd door Sandra. Ze genoot van de tong in haar kontje , en duwde haar eigen tong diep in het lekkere kutje van Renate om haar vriendinnetje eens geil te laten klaarkomen. Mies sloot haar lippen rond het gezwollen clitje van haar vriendin, en Renate voelde de tong van Mies over haar clitje flitsen. Hijgend en kreunend trok ze Mies aan haar haren en kreunde: Ondertussen trok Sandra de billen van Mies stevig uit elkaar, en was vol overgave het strakke kontgaatje van haar vriendin aan het likken.

Renate opende haar ogen een beetje omdat ze wilde zien hoe Mies haar kutje aan het likken en vingeren was, en ze schrok heel even van de volwassen congierge die in de deuropening stond toe te kijken hoe de drie mooie jonge meisjes elkaars kutjes en kontgaatjes lagen uit te likken. Hij had zijn broek op zijn enkels hangen, en stond langzaam aan zijn keiharde pik te trekken. Ze vermande zich en wist dat haar vriendinnen hem niet konden zien, en daardoor gingen al haar remmingen los. Ze likte haar lippen terwijl ze gebiologeerd naar de keiharde dikke pik van de man stond te kijken, die langzaam de voorhuid heen en weer bewoog.

Ze trok Mies harder aan haar haren en kirde hardop zodat de congierge haar kon horen: Lik mijn kutje uit, maak me klaar" en ze knipoogde naar de volwassen man die haar een jaar of 40 leek.

Normaal zou ze nooit op deze manier kijken naar een oudere man, maar mijn hemel wat had deze man een mooie dikke pik. Ze voelde de tong en lippen van Mies in haar kutje en over haar clitje, en haar geile sappen stroomden langs de vingers van haar vriendin terwijl ze zag hoe de congierge zijn schoenen uitdeed en uit zijn broek stapte. Renate wilde die lekkere dikke pik proeven, en wenkte hem dichterbij.

Langzaam kwam de oudere man met zijn mooie harde pik dichterbij, en Renate zag hoe hij naar het uitgestoken kontje van Sandra keek die vol overgave het kontgaatje van Mies aan het likken was. Ze kreeg een ideetje waar haar gladde kale kutje nog natter van werd, en met haar ogen gebaarde ze de congierge richting het mooie jonge kontje van Sandra. Renate zag een druppeltje vocht langs de dikke eikel van de congierge glijden, en knikte goedkeurend toen hij op zijn knieën achter de knappe Sandra ging zitten die nog steeds niks in de gaten had en alleen maar aan het geile kontgaatje van Mies dacht.

Renate voelde haar geile kutje druipend samentrekken toen de congierge ook zijn shirt uittrok. De man was echt zeker weten een jaar of 40, en voor een meisje van 16 dat zo geil is als boter is elke pik welkom maar die van een volwassen man van 40 is toch wel een ander verhaal. Dit was fout, en daardoor bloedgeil en Renate wilde zien hoe hij zijn lekkere dikke pik in haar vriendin zou steken.

Ze knipoogde goedkeurend richting zijn keiharde pik die volledig kaalgeschoren was, en ze zag hoe Sandra schrok toen de congierge zijn grote volwassen handen op het kleine jonge kontje van het meisje legde en haar strakke billen omvatte. Zijn handen waren zo groot dat haar hele billen erdoor bedekt werden, en Sandra kwam heel even een beetje omhoog.

Ze keek over het kontje van Mies naar Renate, en ze zag haar geil glimlachen naar de persoon die achter Sandra was komen zitten. Sandra wilde haar hoofd omdraaien, maar zag Renate zachtjes haar hoofd schudden ten teken dat ze gewoon door moest gaan en het moest laten gebeuren.

Hierdoor voelde Sandra haar kutsappen druipen en duwde haar kontje naar achteren en zo hoog mogelijk, en terwijl ze haar tong weer lekker diep in het geile kontgaatje van Mies duwde, voelde ze iets tussen haar billen duwen. Renate werd gek van geilheid en duwde haar kutje tegen de likkende tong van Mies en terwijl deze 2 vingers in het kutje van Renate duwde en stevig op haar clitje aan het zuigen was, kwam Renate schokkend en sidderend keihard klaar.

Mies trok haar vingers uit het strakke kutje van Renate en duwde haar geopende mond op het klaarkomende gladde kutje van haar vriendin. Ze wilde de kutsappen en het orgasme van Renate uit diens geile kutje likken, en voelde de kutsappen over haar mond stromen.

Ondertussen duwde Sandra haar tongetje zo diep mogelijk in het strakke kontgaatje van Mies, en voelde hoe de man achter haar zijn dikke eikel tussen haar opengetrokken billen duwde.

De man pakte zijn lekkere dikke pik vast, en haalde hem tussen de kleine mooie billen van het jonge meisje door. Hij duwde zijn pik lager en Sandra duwde haar kontje omhoog tot ze de eikel van de man achter haar tegen haar zeiknatte smachtende kutje voelde.

Ze duwde haar heupen wat omhoog en ze voelde hoe haar kontje stevig uit elkaar getrokken werd. Ze voelde de dikke eikel tussen haar natte gladde kutlipjes en duwde haar kontje in een keer naar achteren, waardoor haar strakke jonge kutje in een beweging zo ver mogelijk over de keiharde pik gleed. Door deze heerlijke dikke pik zo diep in haar geile kutje kwam ze al bijna klaar, en ze begon neukende bewegingen te maken waardoor haar natte kutje nu heerlijk geil over de pik bewoog.

Aan de handen en de dikke pik voelde ze wel dat de man achter haar wist wat hij deed, en terwijl ze haar tong terughaalde en een vinger in het kontgaatje van Mies duwde om haar geile kontje te vingeren draaide ze haar hoofd een beetje om om te kunnen zien wiens geile pik ze in haar kutje voelde.

Renate liet haar geile kutje heerlijk uitlikken door Mies, en lag nog trillend na te genieten van haar orgasme. Mies genoot van de kutsappen van Renate en wilde niet loslaten. Ze bleef likken en zuigen en dronk de kutsappen van haar vriendin uit diens heerlijke kale kutje, totaal onwetend van wat er achter haar allemaal gebeurde. Ze genoot van de vinger in haar kleine strakke kontgaatje en begon te verlangen naar een lekkere dikke pik in haar strakke geile kontje.

Renate pakte Mies haar hoofd vast en trok haar aan haar haren omhoog terwijl ze geil fluisterde: Sandra draaide wat verder en schrok zich een ongeluk nu ze zag dat ze haar gladde jonge kutje over de harde pik van een veel oudere man had geduwd. Ze liet zich neuken door een man die ouder leek dan haar eigen vader. Behalve geschrokken vond ze dit eigenlijk toch wel heel erg fout en geil en liet zich nu heerlijk intens en ongegeneerd door de oudere man in haar kutje neuken.

Hij kon het wel, hij had echt een heerlijke dikke harde pik en wow wat kon deze man lekker neuken zeg. Sandra beet op haar onderlip en begon het kontgaatje van Mies steeds harder en steviger te vingeren, terwijl ze de pik van de man lekker diep in haar zuigende kutje voelde pompen. Mies liet zich door Sandra in haar strakke kontgaatje vingeren en duwde ondertussen 2 vingers diep in het heerlijke kutje van Renate.

Renate keek omlaag naar Mies, en fluisterde: Mies draaide haar hoofd om zonder haar vingers uit het zeiknatte geile kutje van haar vriendin te halen, en toen ze zag dat Sandra zich door een veel oudere man heerlijk geil in haar kutje liet neuken begon ze haar vingers nog stevig in het geile kutje van Renate te pompen. Sandra vingerde Mies nu heel stevig in haar lekkere geile kontje en ze voelde dat Mies ervan genoot.

Ze duwde een tweede vinger in het nog steeds erg strakke kontgaatje van haar vriendin, terwijl ze de keiharde pik van de oudere congierge diep in haar kale geile kutje voelde pompen.

Haar kutsappen stroomden langs de heerlijk pompende pik van de oudere man, en met haar andere hand begon ze stevig over haar clitje te wrijven. Mies kwam klaar door de vingers in haar kontje en de aanblik van haar jonge lekkere vriendinnetje die stevig werd geneukt door een veel oudere man, en ze voelde dat Renate ook nog een keer klaarkwam op haar diep pompende vingers. Langzaam liet ze zich voorover zakken waardoor de vingers van Sandra uit haar kontgaatje gleden, die dezelfde hand nu op de grond zette om zichzelf overeind te houden nu ze zo heerlijk en stevig haar geile jonge kutje geneukt werd.

Ze voelde hoe de oudere dikke pik haar geile strakke kutje volledig opvulde en terwijl ze hard op haar clitje duwde, kwam ze keihard klaar op de lekkere harde pik van deze oudere neukerd. Ze wist nu al dat ze zich vaker zou gaan laten neuken door deze man, zo heerlijk en intens voelde zijn pik. Haar klaarkomende kutje kneep stevig in de pompende pik, en ze bewoog nagenietend iets langzamer met haar kutje over zijn pik.

Mies draaide zich om en kroop omgekeerd onder Sandra door, tot ze met haar gezicht tussen diens benen zat en een perfect uitzicht had op die flinke oudere pik die droop van de geile kutsappen van het jonge kutje dat hij aan het neuken was.

Ze zag de kaalgeschoren ballen van de man en boog omhoog, opende haar mond en sloot haar lippen over een van de man zijn ballen. Ze zoog er verwoed op, en nam daarna zijn andere bal in haar mond. Ze begon vol overgave op de oudere man zijn geschoren balzak te zuigen en te likken, terwijl de bijbehorende pik heerlijk langzaam en diep in het geile kutje van haar vriendin bewoog.

Met haar handen pakte ze de lekkere tieten van Sandra vast en begon ze te kneden, terwijl Renate op de grond tussen de benen van Mies was gekropen en nu het mooie kutje van Mies ongegeneerd uit lag te likken.

Aan het samentrekken van de ballen van de man merkte Mies dat hij klaar ging komen, en ze fluisterde hees: Mies werd gek van verlangen en kwam klaar op de tong van Renate terwijl ze voelde hoe de oudere man zijn dikke kleverige zaad diep in haar keel aan het spuiten was, en zoog verwoed en intens op de dikke eikel van de man om geen druppel te missen. Ze slikte en slikte en genoot van het warme zaad in haar keel, en aan de gedachte dat haar jonge keeltje door een oudere man werd volgespoten met lekker geil zaad.

Nadat hij de keel van het lekkere jonge meisje had volgespoten en voelde dat ze op zijn eikel bleef zuigen, voelde hij dat zijn pik ondanks zijn leeftijd keihard bleef.

Mies was dol op pijpen en vooral op lekker heet mannenzaad in haar keel, en bleef op de dikke pik van de man zuigen. Ze voelde dat hij hard bleef en bedacht zich geen moment: Hij duwde zijn eikel die nog zeiknat was van het kutsap en het speeksel van de twee knappe jonge meisjes, tegen het ontzettend strakke kontgaatje van dit lekkere knappe jonge meisje en zuchtte diep.

Mies werd gek, ze wilde in haar kont geneukt worden en het feit dat het een oudere man was maakte haar nog gekker van verlangen. Sandra lag op haar rug met haar benen wijd gespreid voor Mies op de grond, en Renate twijfelde geen moment en zette een knie aan weerszijden van het hoofd van haar vriendin en liet zich zakken.

Ze zei meteen ja, ik had eigenlijk ook niet anders verwacht Maar goed ze wou mee, heej! Natuurlijk wist ik allang wat er voor mij in petto zat! In de bus naar mijn huis praten we nog verder. We zaten achterin en ik had me arm over haar heen gelegd. Op een gegeven moment keek ze me zeer geil aan en ik wist dat dit het momentje was dat ik ze wou zoenen.

Ik pakte haar op de mond en draaide rondje met mijn tong terwijl ik eraan dacht hoe het zou zijn om haar te beffen! Ze streelde met haar hand over mijn lul die al hard was geworden. We stopten en keken elkaar de rest van de rit aan. Bij mij aan gekomen ging het feest pas echt beginnen. Ze ging op mijn bank zitten, met haar benen wijd. Ik kon zo haar slipje zien en ik trok mijn kleren uit en vroeg of ze me wou pijpen! Dat wilde dit geile sletje wel. Ze hoefde er geen 2 keer over na te denken in ieder geval.

Ze trok eerst aan mijn lul en begon hem toen van onder tot boven te likken. Toen stopte ze hem in haar mond en begon me te pijpen.

Ik werd er zwaar geil van om te zien hoe haar geile koppie mij aan het afzuigen was. Ik pakte haar bij haar kop en drukte mijn lul haar pijpmondje in. Ze ging steeds sneller zuigen en ook steeds dieper totdat mijn pik helemaal in haar mondje zat. Het arme sletje kon niet meer, ze had genoeg gezogen! Jammer ik had gehoopt dat ze mijn sperma wou slikken. Ik deed haar rokje uit en deed het bandje van haar bh los. Ongelooflijk die dikke tieten van haar, het waren mooie grote ronde tieten.

Ik zoog aan haar tepels en ging met mijn hand over haar slipje toen we weer gingen tongzoenen. Ik moest aan haar kutje denken en hoopte dat het kaal was. Na een paar minuten zoenen stopte we en trok ik haar slipje uit. Zeer geil, haar kutje was inderdaad helemaal klein en ze had echt een mooi klein spleetje.

Ik begon haar kale kutje lekker te likken. Ook ging ik met mijn tong echt in haar nauwe tienerkutje. Ze vond het heerlijk. Ze genoot echt ervan hoe ik haar kutje deed beffen. Ik heb ongeveer 10 minuten lang haar kutje gebeft. Toen ik haar kutje lekker hard gebeft wou ze net als ik lekker neuken.

Ze ging met haar benen wijd en begon haar kutje te vingeren terwijl ze me bloedgeil aankeek. Ik ging boven haar liggen en stopte mijn lul die zeker 21cm groot stijf is en penetreerde haar eerst teder. Wel stopte ik mijn grote lul keer op keer hard in haar nauwe kutje.

Iedere keer als ik mijn lul eruit trok voelde ik dat mijn pik door haar kutje fijn gezogen werd. Dat was echt een heerlijk fijn gevoel. Maar ik ben een man die van hard neuken houd en zeker als er zon lekker jong ding onder me ligt. Ik neukte het geile sletje snoeihard in haar nauwe kutje.

Zo hard als ik kon neukte ik haar.

..